Afër
...

NRKI5181CW

Frigorifer i kombinuar - inkaso
Frigorifer i kombinuar - inkaso NRKI5181CW
shtyp
shtyp
ndaj me
Facebook
Twitter
Volumi neto l: 278 L Lloji i pajisjes: inkaso e integruar NoFrost DualAdvance Niveli i energjisë: A+ Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 54 × 177,5 × 54,5 cm
599,99 €
TVSH është e përfshirë në çmim
_shop/products/delivery
NoFrost i dyfishtë
Optimim i sistemit të dyfishtë të qarkullimit të ajrit
Qarkullimi intensiv i ajrit të ftohtë në pjesën ngrirjes redukton nivelin lagështisë dhe parandalon akumulimin e akullit përreth ushqimit në muret e ngrirësit. Në pjesën frigoriferike, ajo ofron kushte optimale të ruajtjes së ushqimit. Kjo çon në ftohje optimale dhe kontrollin e ngrirjes, ku secila përshtatatet në proceset respektive në dy pjesë të veçanta të pajisjes.
Derë e thellë për shishe
Dera e frigoriferit ka mjaft vend për magazinimin e shisheve të mëdha të xhamit apo ato plastike. Një anë e veçantë mban sendet në vend pa lëvizur dhe pa u dëmtuar, ndërkohë që dera hapet e mbyllet.
Ndarje të lëvizshme
Tërhiqen dhe dalin jashtë lehtësisht
Ndarje me udhëzues që dalin me tërheqje shpejt dhe lehtë për të arritur ushqimet në pjesën e pasme të frigoriferit. Ndarjet e xhamit të temperuar janë shumë të qëndrueshme dhe mund të mbajnë deri në 22 kg ushqim.
Menteshë e sheshtë
Mbyllje dhe hapje e lehtë e derës
Mentesha rezistente e derës lejon magazinimin e sendeve të rënda në ndarjet e derës, si dhe hapjen e derës me një kënd prej 115 °. Kjo lejon një vështrim më të qartë në brendësi dhe e bën vendosjen e nxjerrjen e ushqimeve në frigorifer më të përshtatshme se sa dyert e mëparshme. Nëse dera është lënë pak sa hapur, mentesha do ta mbyllë atë plotësisht për të ruajtur energjinë.
Konfigurimi i kursimit
Kursimi i energjisë
Ngrirje e shpejtë
Ngrirje e shpejtë

Detajet teknike

Niveli i energjisë: A+

Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 54 × 177,5 × 54,5 cm

Hapja e derës: Hapja e derës nga të dyja anët

Menteshat e derës: Door to door

Dera: Derë metalike

Ngjyra: E bardhë

1 kompresor

Volumi gjithsej bruto/neto: 278 / 262 l

Kapaxiteti i pjesës së freskisë: brutto/netto: 203 / 202 L

Kapaciteti i ngrirësit: brutto/netto: 75 / 60 L

Kapacititeti i ngrirjes: 3 kg/24h

Koha e ruajtjes kur ndërpritet korrenti elektrik: 13 h

NoFrost DualAdvance

Programi i kursimit ECO

Pa pllakë dekorative

Drita e brendëshme

1 raft xhami

2 rafte xhami me tërheqje

1 raft xhami me tërheqje që ndahet në pjesë

_product/cooling/compartments/refrigerator/shelves/bottle_holder/feature

1 rafti për gjalpë dhe djathë

2 sirtare për perime

Sirtari i akullit

Konsumi i energjisë kWh/24 orë: 0,77 kWh

Niveli i zhurmshmërisë: 42 dB

Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 54 × 177,5 × 54,5 cm

Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 58,5 × 183,5 × 65 cm

Dimensionet per montim (GjerxLartxThell): 56-57 × 177,5-178 × 56 cm

Pesha neto: 71 kg

Pesha bruto e pajisjes: 73,5 kg

Fuqia e instaluar: 100 w

Siguresë: 10 A

Kodi i artikullit: 325550

Kodi EAN: 3838942710872

Karkasa