Afër
...
NRK6200MX Frigorifer i kombinuar i veçuar
499,99 €

NRK6200MX

Frigorifer i kombinuar i veçuar
Volumi neto l: 377 L Lloji i pajisjes: E veçuar NoFrost DualAdvance Niveli i energjisë: A Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 60 × 200 × 64 cm
499,99 €
TVSH është e përfshirë në çmim
Dorëzim mbrenda 1-3 dite
shtyp
shtyp
ndaj me
Facebook
Twitter
shkarko
shkarko

Karakteristika

Sistem ventilimi

Një ventilator ajri bën të sigururt që temperatura të jetë e shpërndarë në të gjithë frigoriferin në mënyrë të barabartë. Kjo përmirëson ftohjen dhe parandalon akumulimin e vesës ose kondensën, duke ruajtur mjedisin optimal për freskinë e qëndrueshme e të gjitha llojeve të ushqimeve.

NoFrost i dyfishtë

Optimim i sistemit të dyfishtë të qarkullimit të ajrit
Qarkullimi intensiv i ajrit të ftohtë në pjesën ngrirjes redukton nivelin lagështisë dhe parandalon akumulimin e akullit përreth ushqimit në muret e ngrirësit. Në pjesën frigoriferike, ajo ofron kushte optimale të ruajtjes së ushqimit. Kjo çon në ftohje optimale dhe kontrollin e ngrirjes, ku secila përshtatatet në proceset respektive në dy pjesë të veçanta të pajisjes.
më shumë info
më pak info

Super e ftohtë

Ftohje e shpejtë pas pazareve të gjata.
Funksioni i ftohjes intensive ul temperaturën në frigorifer në 3 °C, e cila është më e ulët se zakonisht me gati gjysmën. Kombinuar me vëllimin e madh në ndarjen frigoriferike të frigoriferit, kjo temperaturë është ideale për ftohjen e shpejtë të ushqimeve, pas një udhëtimi (pazari) të gjatë. Pas gjashtë orësh, funksioni fiket automatikisht dhe temperatura aty kthehet në gjendjen fillestare.
më shumë info
më pak info

Ngrirje e shpejtë

Ngrirje e shpejtë
Ky funksion e ngrin ushqimin deri në -24 °C për të ruajtur shumicën e vlerave minerale të ushqimit. Pas rreth 2 ditësh, funksioni fiket automatikisht dhe temperatura në pjesën e ngrirjes i rikthehet vlerave fillestare.

Detajet teknike

Niveli i energjisë: A

Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 60 × 200 × 64 cm

Hapja e derës: Hapja e derës nga të dyja anët

Dera: Llamarinë e emaluar

1 kompresor

Volumi gjithsej bruto/neto: 377 / 353 l

Kapaxiteti i pjesës së freskisë: brutto/netto: 280 / 278 L

Kapaciteti i ngrirësit: brutto/netto: 97 / 75 L

Kapacititeti i ngrirjes: 10 kg/24h

Koha e ruajtjes kur ndërpritet korrenti elektrik: 18 h

Kontroll elektronik në derë

Ekrani: Njësi kontrolli me ekran LCD

Alarm akustik për derë të hapur

Sinjale zanorë për raste problemesh

NoFrost DualAdvance

Ftohje në frigorifer e ndihmuar me ventilator

Ngrirja e shpejtë me vetëstakim

Çelsi për ftohje intensive

Led ndriçim

5 rafte xhami

Sirtar për perime: 2 sitar për perime

1 mbajtëse vezësh (12×)

Ndarja Cool'n'Fresh

2 rafte xhami

Sirtari i akullit

Konsumi i energjisë kWh/24 orë: 1,12 kWh

Niveli i zhurmshmërisë: 41 dB

Lloji i aparatit: Frigorifer i kombinuar

NRK6200MX

Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 60 × 200 × 64 cm

Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 66 × 208 × 74 cm

Pesha neto: 84 kg

Pesha bruto e pajisjes: 92 kg

Fuqia e instaluar: 110 w

Siguresë: 10 A

Kodi i artikullit: 332022

Kodi EAN: 3838942731938

Karkasa

Produktet e ngjashme