Afër
...

NRK61W

Frigorifer i kombinuar i veçuar
Frigorifer i kombinuar i veçuar NRK61W
shtyp
shtyp
ndaj me
Facebook
Twitter
Volumi neto l: 328 L Lloji i pajisjes: E veçuar NoFrost DualAdvance Niveli i energjisë: A+ Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 60 × 180 × 64 cm
429,99 €
TVSH është e përfshirë në çmim
_shop/products/delivery
NoFrost i dyfishtë
Optimim i sistemit të dyfishtë të qarkullimit të ajrit
Qarkullimi intensiv i ajrit të ftohtë në pjesën ngrirjes redukton nivelin lagështisë dhe parandalon akumulimin e akullit përreth ushqimit në muret e ngrirësit. Në pjesën frigoriferike, ajo ofron kushte optimale të ruajtjes së ushqimit. Kjo çon në ftohje optimale dhe kontrollin e ngrirjes, ku secila përshtatatet në proceset respektive në dy pjesë të veçanta të pajisjes.
Konfigurimi i kursimit
Kursimi i energjisë
Në rast të një mos përdorimi të zgjatur, frigorifer mund të vendosen për të vepruar në regjimin e kursimit sikurse dhe dera është e mbyllur gjatë gjithë kohës.
Ngrirje e shpejtë
Ngrirje e shpejtë
Ky funksion e ngrin ushqimin deri në -24 °C për të ruajtur shumicën e vlerave minerale të ushqimit. Pas rreth 2 ditësh, funksioni fiket automatikisht dhe temperatura në pjesën e ngrirjes i rikthehet vlerave fillestare.

Detajet teknike

Niveli i energjisë: A+

Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 60 × 180 × 64 cm

Hapja e derës: Hapja e derës nga të dyja anët

Dera: Derë metalike

Ngjyra: E bardhë

1 kompresor

Volumi gjithsej bruto/neto: 328 / 305 l

Kapaxiteti i pjesës së freskisë: brutto/netto: 231 / 230 L

Kapaciteti i ngrirësit: brutto/netto: 97 / 75 L

Kapacititeti i ngrirjes: 4 kg/24h

Koha e ruajtjes kur ndërpritet korrenti elektrik: 18 h

NoFrost DualAdvance

Programi i kursimit ECO

Drita e brendëshme

4 rafte xhami

_product/cooling/compartments/refrigerator/shelves/bottle_holder/feature

1 rafti për gjalpë dhe djathë

1 mbajtëse vezësh (12×)

Derë e trashë me rafte shishesh me dy të ndara

2 sirtare për perime

Ndarja Cool'n'Fresh

Sirtari i akullit

Konsumi i energjisë kWh/24 orë: 0,8 kWh

Niveli i zhurmshmërisë: 41 dB

Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 60 × 180 × 64 cm

Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 64 × 187 × 73 cm

Pesha neto: 69,1 kg

Pesha bruto e pajisjes: 72,1 kg

Fuqia e instaluar: 100 w

Siguresë: 10 A

Kodi i artikullit: 367125

Kodi EAN: 3838942773532

Karkasa