Afër
...
NRK6191CW Frigorifer i kombinuar i veçuar
469,99 €

NRK6191CW

Frigorifer i kombinuar i veçuar
Volumi neto l: 325 L Lloji i pajisjes: E veçuar Niveli i energjisë: A+ Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 60 × 185 × 64 cm
469,99 €
TVSH është e përfshirë në çmim
Dorëzim mbrenda 1-3 dite
shtyp
shtyp
ndaj me
Facebook
Twitter
shkarko
shkarko

Karakteristika

GJENERATA E JONIZIMIT

Gjenerata ION e frigoriferëve përfundimisht e vendos Gorenje-n në pozitat e markave më të mira në treg. Cilësia dhe vlera janë përsosur me anë të materialeve, linjave të projektuara në mënyrë diskrete, rafteve të cilësisë së lartë dhe përmirësimeve të tjera të shumta funksionale. Kur krijojmë gamën, ne jemi veçanërisht të përkushtuar në krijimin e klimës më të mirë të mundshme brenda pajisjes. Thelbi i të gjitha zgjidhjeve tona të avancuara është teknologjia IonAir, e cila imiton plotësisht proçesin natyror të jonizmit dhe freskon ajrin e frigoriferit. Në mënyrë që të sigurohet rrjedhja e përsosur e ajrit përmes gjithë pajisjes dhe të çohet oksigjeni në çdo pjesë, kemi përdorur sisteme të shkëlqyera ventilimi - MultiFloë 360˚ në modele të përparuara dhe DynamicCooling (Ftohje Dinamike) në modelet bazë të brezit të ri. Teknologjia që kemi përdorur është tërësisht inovative dhe unike në treg. Ky është një sistem shumë inteligjent sensori, i cili ruan gjurmët e zakonet e përdoruesve dhe mban temperaturën konstante dhe klimën ideale.
më shumë info
më pak info

Funksioni i ajrit të jonizuar me ventilim 360°

Mikroklimë ideale në çdo ndarje
Teknologjia e përparuar e frigoriferëve imiton proçesin natyror të jonizmit të ajrit për të mbajtur ushqimet të freskëta më gjatë. Jonet e ngarkuara negativisht gjenerojnë vazhdimisht ajër të freskët duke imituar një mikroklimë natyrale dhe duke krijuar ambient ideal për ushqimet. Sistemi MultiFlow 360 ° i ventilimit në mënyrë të barabartë shpërndan ajrin e jonizuar përmes 14 hapësirave të ventilimit duke ruajtur temperaturën konstante në çdo raft.
më shumë info
më pak info

Derë e thellë për shishe

Dera e frigoriferit ka mjaft vend për magazinimin e shisheve të mëdha të xhamit apo ato plastike. Një anë e veçantë mban sendet në vend pa lëvizur dhe pa u dëmtuar, ndërkohë që dera hapet e mbyllet.

Sirtar me kontroll lagështie

Të freskëta si direkt nga kopshti
CrispZone është një nga koshat nga më të mëdhenj në treg për fruta dhe perime. Temperaturat e ulëta dhe mundësia për të rregulluar lagështinë, zgjat freskinë e ushqimeve tuaja.

Sirtar me hapësirë XXL

Hapësirë e mjaftueshme për të ruajtur edhe gjel deti
Ky sirtar i madh në ndarjen e ngrirësit është më i madhi në pajisje dhe kjo është ideale për magazinimin e ushqimeve në copa të mëdha si gjel, disa pica apo edhe ëmbëlsira.

Detajet teknike

Niveli i energjisë: A+

Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 60 × 185 × 64 cm

Hapja e derës: Hapja e derës nga të dyja anët

Dera: Derë metalike

Ngjyra: E bardhë

1 kompresor

Volumi gjithsej bruto/neto: 325 / 307 l

Kapaxiteti i pjesës së freskisë: brutto/netto: 230 / 222 L

Kapaciteti i ngrirësit: brutto/netto: 95 / 85 L

Kapacititeti i ngrirjes: 5 kg/24h

Koha e ruajtjes kur ndërpritet korrenti elektrik: 21 h

Ngrirje e shpejtë

4 rafte xhami

2 rafte xhami

Konsumi i energjisë kWh/24 orë: 0,82 kWh

Niveli i zhurmshmërisë: 42 dB

Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 60 × 185 × 64 cm

Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 64 × 191 × 75 cm

Pesha neto: 67,5 kg

Pesha bruto e pajisjes: 70,5 kg

Fuqia e instaluar: 120 w

Siguresë: 10 A

Kodi i artikullit: 419601

Kodi EAN: 3838942923807

Karkasa

Produktet e ngjashme