Afër
...
NRK60328OR Frigorifer i kombinuar i veçuar
799,99 €

NRK60328OR

Frigorifer i kombinuar i veçuar
Volumi neto l: 328 L Lloji i pajisjes: E veçuar NoFrost DualAdvance Niveli i energjisë: A+ Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 60 × 188,7 × 64 cm
799,99 €
TVSH është e përfshirë në çmim
Dorëzim mbrenda 1-3 dite
shtyp
shtyp
ndaj me
Facebook
Twitter
shkarko
shkarko

Karakteristika

Sistem ventilimi

Një ventilator ajri bën të sigururt që temperatura të jetë e shpërndarë në të gjithë frigoriferin në mënyrë të barabartë. Kjo përmirëson ftohjen dhe parandalon akumulimin e vesës ose kondensën, duke ruajtur mjedisin optimal për freskinë e qëndrueshme e të gjitha llojeve të ushqimeve.

NoFrost i dyfishtë

Optimim i sistemit të dyfishtë të qarkullimit të ajrit
Qarkullimi intensiv i ajrit të ftohtë në pjesën ngrirjes redukton nivelin lagështisë dhe parandalon akumulimin e akullit përreth ushqimit në muret e ngrirësit. Në pjesën frigoriferike, ajo ofron kushte optimale të ruajtjes së ushqimit. Kjo çon në ftohje optimale dhe kontrollin e ngrirjes, ku secila përshtatatet në proceset respektive në dy pjesë të veçanta të pajisjes.
më shumë info
më pak info

Detajet teknike

Niveli i energjisë: A+

Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 60 × 188,7 × 64 cm

Hapja e derës: E djathtë

Dera: Derë plastike

1 kompresor

Volumi gjithsej bruto/neto: 328 / 304 l

Kapaxiteti i pjesës së freskisë: brutto/netto: 231 / 229 L

Kapaciteti i ngrirësit: brutto/netto: 97 / 75 L

Kapacititeti i ngrirjes: 4 kg/24h

Koha e ruajtjes kur ndërpritet korrenti elektrik: 18 h

Kontroll elektronik në derë

NoFrost DualAdvance

Ftohje në frigorifer e ndihmuar me ventilator

Ngrirje e shpejtë

Çelsi për ftohje intensive

Drita e brendëshme

4 rafte xhami

1 mbajtëse vezësh (12×)

Sirtari i akullit

Konsumi i energjisë kWh/24 orë: 0,8 kWh

Niveli i zhurmshmërisë: 41 dB

Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 60 × 188,7 × 64 cm

Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 66 × 197 × 74 cm

Pesha neto: 69,1 kg

Pesha bruto e pajisjes: 77,1 kg

Fuqia e instaluar: 100 w

Siguresë: 10 A

Kodi i artikullit: 332739

Kodi EAN: 3838942718281

Karkasa

Produktet e ngjashme