Afër
...

NRK-ORA-W

Frigorifer i kombinuar i veçuar
Frigorifer i kombinuar i veçuar NRK-ORA-W
shtyp
shtyp
ndaj me
Facebook
Twitter
Gorenje Ora-Ïto Volumi neto l: 278 L Lloji i pajisjes: E veçuar NoFrost DualAdvance Niveli i energjisë: A+ Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 54 × 179,5 × 54,5 cm
889,99 €
TVSH është e përfshirë në çmim
Sistem ventilimi
Një ventilator ajri bën të sigururt që temperatura të jetë e shpërndarë në të gjithë frigoriferin në mënyrë të barabartë. Kjo përmirëson ftohjen dhe parandalon akumulimin e vesës ose kondensën, duke ruajtur mjedisin optimal për freskinë e qëndrueshme e të gjitha llojeve të ushqimeve.
NoFrost i dyfishtë
Optimim i sistemit të dyfishtë të qarkullimit të ajrit
Qarkullimi intensiv i ajrit të ftohtë në pjesën ngrirjes redukton nivelin lagështisë dhe parandalon akumulimin e akullit përreth ushqimit në muret e ngrirësit. Në pjesën frigoriferike, ajo ofron kushte optimale të ruajtjes së ushqimit. Kjo çon në ftohje optimale dhe kontrollin e ngrirjes, ku secila përshtatatet në proceset respektive në dy pjesë të veçanta të pajisjes.
Derë e thellë për shishe
Dera e frigoriferit ka mjaft vend për magazinimin e shisheve të mëdha të xhamit apo ato plastike. Një anë e veçantë mban sendet në vend pa lëvizur dhe pa u dëmtuar, ndërkohë që dera hapet e mbyllet.
Ndarje të lëvizshme
Tërhiqen dhe dalin jashtë lehtësisht
Ndarje me udhëzues që dalin me tërheqje shpejt dhe lehtë për të arritur ushqimet në pjesën e pasme të frigoriferit. Ndarjet e xhamit të temperuar janë shumë të qëndrueshme dhe mund të mbajnë deri në 22 kg ushqim.
Ngrirje e shpejtë
Ngrirje e shpejtë

Detajet teknike

Niveli i energjisë: A+

Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 54 × 179,5 × 54,5 cm

Hapja e derës: E djathtë

Ngjyra: E bardhë

1 kompresor

Volumi gjithsej bruto/neto: 278 / 260 l

Kapaxiteti i pjesës së freskisë: brutto/netto: 203 / 200 L

Kapaciteti i ngrirësit: brutto/netto: 75 / 60 L

Kapacititeti i ngrirjes: 7,5 kg/24h

Koha e ruajtjes kur ndërpritet korrenti elektrik: 13 h

Alarm akustik për derë të hapur

NoFrost DualAdvance

Ftohje në frigorifer e ndihmuar me ventilator

Led ndriçim

1 raft xhami

2 rafte xhami me tërheqje

1 raft xhami me tërheqje që ndahet në pjesë

_product/cooling/compartments/refrigerator/shelves/bottle_holder/feature

1 rafti për gjalpë dhe djathë

1 mbajtëse vezësh (12×)

1 kosh i madh për perime

Ndarja Cool'n'Fresh

Sirtari i akullit

Konsumi i energjisë kWh/24 orë: 0,73 kWh

Niveli i zhurmshmërisë: 42 dB

Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 54 × 179,5 × 54,5 cm

Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 60 × 186 × 69 cm

Pesha neto: 77,5 kg

Pesha bruto e pajisjes: 83,5 kg

Fuqia e instaluar: 100 w

Siguresë: 10 A

Kodi i artikullit: 243849

Kodi EAN: 3838942521591

Karkasa

Related products