Afër
...

DRC1027J

Frigorifer i kombinuar - inkaso
Volumi neto l: 293 L Lloji i pajisjes: inkaso e integruar Niveli i energjisë: A+ Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 54 × 177,5 × 54,5 cm
367,99 €
TVSH është e përfshirë në çmim
Dorëzim mbrenda 1-3 dite
shtyp
shtyp
ndaj me
Facebook
Twitter
shkarko
shkarko

Karakteristika

Sistem ventilimi

Një ventilator ajri bën të sigururt që temperatura të jetë e shpërndarë në të gjithë frigoriferin në mënyrë të barabartë. Kjo përmirëson ftohjen dhe parandalon akumulimin e vesës ose kondensën, duke ruajtur mjedisin optimal për freskinë e qëndrueshme e të gjitha llojeve të ushqimeve.

Detajet teknike

Niveli i energjisë: A+

Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 54 × 177,5 × 54,5 cm

Hapja e derës: Hapja e derës nga të dyja anët

Dera: Derë metalike

Ngjyra: E bardhë

1 kompresor

Volumi gjithsej bruto/neto: 293 / 282 l

Kapaxiteti i pjesës së freskisë: brutto/netto: 224 / 221 L

Kapaciteti i ngrirësit: brutto/netto: 69 / 61 L

Kapacititeti i ngrirjes: 5 kg/24h

Koha e ruajtjes kur ndërpritet korrenti elektrik: 15 h

Komandim mekanik

Ftohje në frigorifer e ndihmuar me ventilator

5 rafte xhami

1 mbajtëse vezësh (6×)

Sirtari i akullit

Konsumi i energjisë kWh/24 orë: 0,8 kWh

Niveli i zhurmshmërisë: 39 dB

Lloji i aparatit: Frigorifer i kombinuar

DRC1027J

Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 54 × 177,5 × 54,5 cm

Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 58,5 × 183,5 × 65 cm

Dimensionet per montim (GjerxLartxThell): 56-57 × 177,5-178 × 56 cm

Pesha neto: 58,5 kg

Pesha bruto e pajisjes: 61 kg

Fuqia e instaluar: 110 w

Siguresë: 10 A

Kodi i artikullit: 283595

Kodi EAN: 3660767570030

Karkasa

Produktet e ngjashme