Afër
...
GS52110BW Makina larëse e enëve - e veçuar
347,99 €

GS52110BW

Makina larëse e enëve - e veçuar
Aqua Stop i pjesshëm Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 45 × 85 × 58 cm
347,99 €
TVSH është e përfshirë në çmim
Dorëzim mbrenda 1-3 dite
shtyp
shtyp
ndaj me
Facebook
Twitter
shkarko
shkarko

Karakteristika

Filtër vetëpastrues

Sistemi automatik i filtrit pastrues heq mbetjet e ushqimit për të parandaluar bllokimin e tij, dhe në këtë mënyrë edhe ndonjë problem apo gabim.

AquaStop

Në rast të rrjedhjes së ujit, sistemi i sigurisë AQUASTOP automatikisht ndërpren furnizimin me ujë të pajisjes, ndërsa pompa do të nxjerrë ujin e mbetur nga vaska e pjatalarëses në tubin e largimit. Kështu, pjatalarësja mund të lihet të veprojë gjatë natës ose kur askush nuk është në shtëpi, pa ndonjë frikë nga përmbytjet.
më shumë info
më pak info

Detajet teknike

Max i temperaturës së ujit në hyrje: 60 °C

Tregues për ndezje/fikje

Temperatura(t) e larjes: 45, 50, 60 °C

Programi referent: 3

Tregues vizual për perfundimin e larjes

Sinjal zanor për fundin e proçesit të larjes

Anët e spërkatjes: 2

Filtër vetpastrues

Mbrojtja nga derdhja (AquaStop)

Diagnostikimi i shërbimeve

Ana e brendëshme me inoks

Konsumi i ujit: 13 L

Konsumi i energjisë - programi normal: 0,74 kWh

Konsumi i përllogaritur vjetor i ujit: 2.850 L

Niveli i zhurmshmërisë: 51 dB

Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 45 × 85 × 58 cm

Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 48,5 × 88,5 × 62 cm

Pesha neto: 33 kg

Pesha bruto e pajisjes: 38 kg

Fuqia e instaluar: 1.930 w

Siguresë: 10 A

Kodi i artikullit: 234104

Kodi EAN: 3838942486784

Karkasa

Produktet e ngjashme