Afër
...

GV61215

Larëse enësh inkaso
Larëse enësh inkaso GV61215
shtyp
shtyp
ndaj me
Facebook
Twitter
Niveli i energjisë: A++ Ndalim i plotë i rrjedhjes së ujit - Total Aqua Stop Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 59,8 × 81,5 × 55 cm
389,99 €
TVSH është e përfshirë në çmim
_shop/products/delivery
Filtër vetëpastrues
Sistemi automatik i filtrit pastrues heq mbetjet e ushqimit për të parandaluar bllokimin e tij, dhe në këtë mënyrë edhe ndonjë problem apo gabim.
AquaStop
Në rast të rrjedhjes së ujit, sistemi i sigurisë AQUASTOP automatikisht ndërpren furnizimin me ujë të pajisjes, ndërsa pompa do të nxjerrë ujin e mbetur nga vaska e pjatalarëses në tubin e largimit. Kështu, pjatalarësja mund të lihet të veprojë gjatë natës ose kur askush nuk është në shtëpi, pa ndonjë frikë nga përmbytjet.
3 në 1
Thjesht duke aktivizuar funksionin "3 në 1", pjatalarësja juaj automatikisht do të rregullojë ciklin e larjes për pllakën 3 në 1 dhe heq përdorimin e shpëlarjes shtesë, duke e bërë këtë funksion shumë të përshtatshëm. Nëse përdorni pluhur apo xhel pastrues, lëshohet shkëlqyesi për të lejuar rezultate optimale të larjes dhe shndritje të përsosur.
QuickIntensive
Larje e përditshme e shpejtë
Ky program, që vepron në 65 °C, në mënyrë të konsiderueshme shkurton kohën e nevojshme për larjen e përditshme të enëve.

Detajet teknike

Niveli i energjisë: A++

_product/dishwasher/control/indicators/selected_program/feature

_product/dishwasher/control/indicators/on_off/feature

Temperatura(t) e larjes: 40, 45, 55, 65 °C

6 programe: Programi normal; Programi i shpejtë; Larje intensive; Programi i shkurtër intensiv; Programi ekonomik ECO; Larje delikate 40 / 45 / 55 / 65°C

Funksioni 3 në 1

_product/dishwasher/control/indicators/selected_program/feature

koshi i sipërm që i rregullohet lartësia

Mbajtësit e përthyeshëm të pjatave në koshin e poshtëm

Anët e spërkatjes: 2

Filtër vetpastrues

AquaStop total

Diagnostikimi i shërbimeve

Ana e brendëshme me inoks

Konsumi i ujit: 11 L

Konsumi i energjisë - programi normal: 0,91 kWh

Niveli i zhurmshmërisë: 49 dB

Regullimi i lartësisë: 60 mm

Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 59,8 × 81,5 × 55 cm

Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 63 × 87,2 × 63,5 cm

Përmasat e montimit: 60 × 82 × 57 cm

Pesha neto: 35,5 kg

Pesha bruto e pajisjes: 42 kg

Fuqia e instaluar: 1.760 w

Siguresë: 10 A

Kodi i artikullit: 523030

Kodi EAN: 3838942087240

Karkasa