Afër
...
GI60110X Makinë larëse enësh - inkaso
355,99 €

GI60110X

Makinë larëse enësh - inkaso
Niveli i energjisë: A+ Vend për komplet me 12 copë Numri i koshave: 2 Ndalim i plotë i rrjedhjes së ujit - Total Aqua Stop Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 59,5 × 82 × 54 cm
355,99 €
TVSH është e përfshirë në çmim
shtyp
shtyp
ndaj me
Facebook
Twitter
shkarko
shkarko

Karakteristika

Filtër vetëpastrues

Sistemi automatik i filtrit pastrues heq mbetjet e ushqimit për të parandaluar bllokimin e tij, dhe në këtë mënyrë edhe ndonjë problem apo gabim.

AquaStop

Në rast të rrjedhjes së ujit, sistemi i sigurisë AQUASTOP automatikisht ndërpren furnizimin me ujë të pajisjes, ndërsa pompa do të nxjerrë ujin e mbetur nga vaska e pjatalarëses në tubin e largimit. Kështu, pjatalarësja mund të lihet të veprojë gjatë natës ose kur askush nuk është në shtëpi, pa ndonjë frikë nga përmbytjet.
më shumë info
më pak info

3 në 1

Thjesht duke aktivizuar funksionin "3 në 1", pjatalarësja juaj automatikisht do të rregullojë ciklin e larjes për pllakën 3 në 1 dhe heq përdorimin e shpëlarjes shtesë, duke e bërë këtë funksion shumë të përshtatshëm. Nëse përdorni pluhur apo xhel pastrues, lëshohet shkëlqyesi për të lejuar rezultate optimale të larjes dhe shndritje të përsosur.
më shumë info
më pak info

QuickIntensive

Larje e përditshme e shpejtë
Ky program, që vepron në 65 °C, në mënyrë të konsiderueshme shkurton kohën e nevojshme për larjen e përditshme të enëve.

Detajet teknike

Niveli i energjisë: A+

Max i temperaturës së ujit në hyrje: 60 °C

Tregues për ndezje/fikje

Temperatura(t) e larjes: 65, 60, 55, 50, 40 °C

5 programe: Programi normal; Programi i shpejtë; Larje intensive; Programi i shkurtër intensiv; Programi ekonomik ECO

Programi referent: 3

Vend për komplet me 12 copë

Funksioni 3 në 1

Tregues vizual për perfundimin e larjes

Sinjal zanor për fundin e proçesit të larjes

Numri i koshave: 2

5 nivele spërkatjeje: 4

Anët e spërkatjes: 2

Filtër vetpastrues

AquaStop total

Diagnostikimi i shërbimeve

Ana e brendëshme me inoks

Konsumi i ujit: 12 L

Konsumi i energjisë - programi normal: 1,02 kWh

Konsumi i përllogaritur vjetor i ujit: 3.360 L

Niveli i zhurmshmërisë: 52 dB

Regullimi i lartësisë: 50 mm

Lloji i aparatit: Lavastovilie

GI60110X

Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 59,5 × 82 × 54 cm

Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 63,5 × 88,5 × 62 cm

Përmasat e montimit: 59,8 × 82 × 57 cm

Pesha neto: 35 kg

Pesha bruto e pajisjes: 41 kg

Fuqia e instaluar: 1.760 w

Siguresë: 10 A

Kodi i artikullit: 403835

Kodi EAN: 3838942830785

Karkasa

Produktet e ngjashme