Afër
...
DVG8416X
510,99 €

DVG8416X

Kodi i artikullit: 364683 Aspirator që montohet në mur Butonat: Butona të thjeshtë për komandim të lehtë Sensor nxehtësie Masa maksimale e nxjerrjes nga veprimi i nxjerrjes: 631 m³/h Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 79,9 × 57,4 × 35,4 cm
510,99 €
TVSH është e përfshirë në çmim
Dorëzim mbrenda 1-3 dite
shtyp
shtyp
ndaj me
Facebook
Twitter
shkarko
shkarko

Karakteristika

Teknologjia AdaptAir

Nuk ka aroama, thjesht vetëm ajër
AdaptAir është një teknologji unike që bën thithjen e plotë të ajrit mbi sipërfaqen e gjithë zonës së gatim. Kjo është bërë e mundur nga kombinimi i veçantë i filtrave të aluminit, një shkumë të veçantë, dhe fletëve në brendësi të aspiratorit që hapen e mbyllen në varësi të fuqisë së thithjes, kjo në mënyrë të konsiderueshme redukton nivelin e zhurmës.
më shumë info
më pak info

Detajet teknike

Aspirator që montohet në mur

Nxjerrës dhe riciklizues

Masa maksimale e nxjerrjes nga veprimi i nxjerrjes: 631 m³/h

Qarkullimi maksimal i ajrit në riqarkullim: 471 m³/h

Diametri i tubit të ventilimit: 15 cm

Komandim elektronik

Butonat: Butona të thjeshtë për komandim të lehtë

Funksioni i matjes së kohës - Timer

Numri i shkallëve të ventilimit: 4

Filtri i yndyrës: Filtër yndyre alumini

Treguesi i bërjes pis të filtrit

Filtër karboni: 185778

Filtër yndyre që lahet

Numri i motorave: 1

Lartësia: 574 mm

Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 79,9 × 57,4 × 35,4 cm

Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 96 × 57 × 90 cm

Pesha neto: 27,5 kg

Pesha bruto e pajisjes: 38,5 kg

Fuqia e instaluar: 290 w

Siguresë: 10 A

Kodi i artikullit: 364683

Kodi EAN: 3838942766824

Karkasa

Produktet e ngjashme