Afër
...
DT9SYA
275,99 €

DT9SYA

Kodi i artikullit: 299135 Aspirator që montohet në mur Butonat: Buton Simplicity per komandim te lehte Masa maksimale e nxjerrjes nga veprimi i nxjerrjes: 680 m³/h Gorenje Simplicity Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 89,8 × 10 × 45,4 cm
275,99 €
TVSH është e përfshirë në çmim
Dorëzim mbrenda 1-3 dite
shtyp
shtyp
ndaj me
Facebook
Twitter
shkarko
shkarko

Karakteristika

Teknologjia AdaptAir

Nuk ka aroama, thjesht vetëm ajër
AdaptAir është një teknologji unike që bën thithjen e plotë të ajrit mbi sipërfaqen e gjithë zonës së gatim. Kjo është bërë e mundur nga kombinimi i veçantë i filtrave të aluminit, një shkumë të veçantë, dhe fletëve në brendësi të aspiratorit që hapen e mbyllen në varësi të fuqisë së thithjes, kjo në mënyrë të konsiderueshme redukton nivelin e zhurmës.
më shumë info
më pak info

Detajet teknike

Aspirator që montohet në mur

Nxjerrës dhe riciklizues

Masa maksimale e nxjerrjes nga veprimi i nxjerrjes: 680 m³/h

Qarkullimi maksimal i ajrit në riqarkullim: 420 m³/h

Diametri i tubit të ventilimit: 15 cm

Komandim mekanik

Butonat: Buton Simplicity per komandim te lehte

Numri i shkallëve të ventilimit: 3

Nderpreres

Filtri i yndyrës: Filtër yndyre alumini

Filtër karboni: 197465

Filtër yndyre që lahet

Numri i motorave: 1

Lartësia: 100 mm

Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 89,8 × 10 × 45,4 cm

Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 98 × 57 × 43,5 cm

Pesha neto: 16,6 kg

Pesha bruto e pajisjes: 21,05 kg

Fuqia e instaluar: 290 w

Siguresë: 10 A

Kodi i artikullit: 299135

Kodi EAN: 3838942653735

Karkasa

Produktet e ngjashme