Afër
...
DT9436X
367,99 €

DT9436X

Kodi i artikullit: 364664 Aspirator që montohet në mur Butonat: Butona të thjeshtë për komandim të lehtë Sensor nxehtësie Masa maksimale e nxjerrjes nga veprimi i nxjerrjes: 429 m³/h Niveli i energjisë: D Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 90 × 6,5 × 53 cm
459,99 €
367,99 €
TVSH është e përfshirë në çmim
Dorëzim mbrenda 1-3 dite
shtyp
shtyp
ndaj me
Facebook
Twitter
shkarko
shkarko

Karakteristika

Me kohëmatës dhe rifreskues

Gjithmonë i freskët dhe në kohën e duhur
Aspiratorët Gorenje mund të fiken automatikisht në 10, 20 ose 30 minuta. Funksioni i rifreskimit aktivizohet automatikisht çdo orë 5 minuta.

Teknologjia AdaptAir

Nuk ka aroama, thjesht vetëm ajër
AdaptAir është një teknologji unike që bën thithjen e plotë të ajrit mbi sipërfaqen e gjithë zonës së gatim. Kjo është bërë e mundur nga kombinimi i veçantë i filtrave të aluminit, një shkumë të veçantë, dhe fletëve në brendësi të aspiratorit që hapen e mbyllen në varësi të fuqisë së thithjes, kjo në mënyrë të konsiderueshme redukton nivelin e zhurmës.
më shumë info
më pak info

Detajet teknike

Aspirator që montohet në mur

Nxjerrës dhe riciklizues

Niveli i energjisë: D

Masa maksimale e nxjerrjes nga veprimi i nxjerrjes: 429 m³/h

Diametri i tubit të ventilimit: 15 cm

Komandim elektronik

Butonat: Butona të thjeshtë për komandim të lehtë

Funksioni i matjes së kohës - Timer

Numri i shkallëve të ventilimit: 3

Nderpreres

Filtri i yndyrës: Filtër yndyre alumini

Treguesi i bërjes pis të filtrit

Filtër yndyre që lahet

Numri i motorave: 1

Lartësia: 65 mm

Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 90 × 6,5 × 53 cm

Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 97,2 × 47,9 × 64,6 cm

Pesha neto: 23,6 kg

Pesha bruto e pajisjes: 26,7 kg

Fuqia e instaluar: 290 w

Siguresë: 10 A

Kodi i artikullit: 364664

Kodi EAN: 3838942766749

Karkasa

Produktet e ngjashme