Afër
...
DQGN65KR
432,39 €

DQGN65KR

Kodi i artikullit: 280263 Aspirator që montohet në mur Butonat: Me prekje Masa maksimale e nxjerrjes nga veprimi i nxjerrjes: 582 m³/h Gorenje designed by Karim Rashid Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 59,5 × 45,8 × 38,2 cm
540,00 €
432,39 €
TVSH është e përfshirë në çmim
Dorëzim mbrenda 1-3 dite
shtyp
shtyp
ndaj me
Facebook
Twitter
shkarko
shkarko

Karakteristika

Teknologjia AdaptAir

Nuk ka aroama, thjesht vetëm ajër
AdaptAir është një teknologji unike që bën thithjen e plotë të ajrit mbi sipërfaqen e gjithë zonës së gatim. Kjo është bërë e mundur nga kombinimi i veçantë i filtrave të aluminit, një shkumë të veçantë, dhe fletëve në brendësi të aspiratorit që hapen e mbyllen në varësi të fuqisë së thithjes, kjo në mënyrë të konsiderueshme redukton nivelin e zhurmës.
më shumë info
më pak info

Detajet teknike

Aspirator që montohet në mur

Nxjerrës dhe riciklizues

Masa maksimale e nxjerrjes nga veprimi i nxjerrjes: 582 m³/h

Qarkullimi maksimal i ajrit në riqarkullim: 319 m³/h

Diametri i tubit të ventilimit: 15 cm

Komandim elektronik

Butonat: Me prekje

Numri i shkallëve të ventilimit: 4

Nderpreres

Filtri i yndyrës: Filtër yndyre alumini

Treguesi i bërjes pis të filtrit

Filtër karboni: 163687

Filtër yndyre që lahet

Numri i motorave: 1

Lartësia: 458 mm

Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 59,5 × 45,8 × 38,2 cm

Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 83,5 × 70 × 45 cm

Pesha neto: 15 kg

Pesha bruto e pajisjes: 21 kg

Fuqia e instaluar: 220 w

Siguresë: 10 A

Kodi i artikullit: 280263

Kodi EAN: 3838942617416

Karkasa

Produktet e ngjashme