Afër
...
DKGO900E
138,99 €

DKGO900E

Kodi i artikullit: 152076 Aspirator që montohet në mur Butonat: Butona të thjeshtë për komandim të lehtë Masa maksimale e nxjerrjes nga veprimi i nxjerrjes: 315 m³/h Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 90 × 29 × 50 cm
138,99 €
TVSH është e përfshirë në çmim
Dorëzim mbrenda 1-3 dite
shtyp
shtyp
ndaj me
Facebook
Twitter
shkarko
shkarko

Karakteristika

Teknologjia AdaptAir

Nuk ka aroama, thjesht vetëm ajër
AdaptAir është një teknologji unike që bën thithjen e plotë të ajrit mbi sipërfaqen e gjithë zonës së gatim. Kjo është bërë e mundur nga kombinimi i veçantë i filtrave të aluminit, një shkumë të veçantë, dhe fletëve në brendësi të aspiratorit që hapen e mbyllen në varësi të fuqisë së thithjes, kjo në mënyrë të konsiderueshme redukton nivelin e zhurmës.
më shumë info
më pak info

Detajet teknike

Aspirator që montohet në mur

Nxjerrës dhe riciklizues

Masa maksimale e nxjerrjes nga veprimi i nxjerrjes: 315 m³/h

Qarkullimi maksimal i ajrit në riqarkullim: 267 m³/h

Diametri i tubit të ventilimit: 12 cm

Komandim mekanik

Butonat: Butona të thjeshtë për komandim të lehtë

Numri i shkallëve të ventilimit: 3

Nderpreres

Filtri i yndyrës: Filtër yndyre alumini

Treguesi i bërjes pis të filtrit

Filtër karboni: 663154

Filtër yndyre që lahet

Numri i motorave: 1

Lartësia: 290 mm

Lloji i aparatit: Aspirator kuzhine

DKGO900E

Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 90 × 29 × 50 cm

Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 101 × 59,5 × 38 cm

Pesha neto: 14 kg

Pesha bruto e pajisjes: 17,5 kg

Fuqia e instaluar: 206 w

Siguresë: 10 A

Kodi i artikullit: 152076

Kodi EAN: 3838942312137

Karkasa

Produktet e ngjashme