Afër
...
DK63CLI
275,99 €

DK63CLI

Kodi i artikullit: 415129 Aspirator që montohet në mur Butonat: Butona të thjeshtë për komandim të lehtë Masa maksimale e nxjerrjes nga veprimi i nxjerrjes: 770 m³/h Klasike Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 60 × 28 × 50 cm
DK63CLI
_product/variations/distinction/colour-classico-ivoryTrego të dy variacione
klikoni për të mbyllur
275,99 €
TVSH është e përfshirë në çmim
Dorëzim mbrenda 1-3 dite
shtyp
shtyp
ndaj me
Facebook
Twitter
shkarko
shkarko

Karakteristika

Teknologjia AdaptAir

Nuk ka aroama, thjesht vetëm ajër
AdaptAir është një teknologji unike që bën thithjen e plotë të ajrit mbi sipërfaqen e gjithë zonës së gatim. Kjo është bërë e mundur nga kombinimi i veçantë i filtrave të aluminit, një shkumë të veçantë, dhe fletëve në brendësi të aspiratorit që hapen e mbyllen në varësi të fuqisë së thithjes, kjo në mënyrë të konsiderueshme redukton nivelin e zhurmës.
më shumë info
më pak info

Detajet teknike

Aspirator që montohet në mur

Nxjerrës dhe riciklizues

Masa maksimale e nxjerrjes nga veprimi i nxjerrjes: 770 m³/h

Qarkullimi maksimal i ajrit në riqarkullim: 378 m³/h

Diametri i tubit të ventilimit: 15 cm

Komandim mekanik

Butonat: Butona të thjeshtë për komandim të lehtë

Numri i shkallëve të ventilimit: 3

Nderpreres

Filtri i yndyrës: Filtër yndyre alumini

Filtër karboni: 443072

Filtër yndyre që lahet

Numri i motorave: 1

Lartësia: 280 mm

Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 60 × 28 × 50 cm

Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 70 × 63 × 46,5 cm

Pesha neto: 10,3 kg

Pesha bruto e pajisjes: 13,1 kg

Fuqia e instaluar: 290 w

Siguresë: 10 A

Kodi i artikullit: 415129

Kodi EAN: 3838942912511

Karkasa

Produktet e ngjashme