Afër
...
DK2000P2
499,99 €

DK2000P2

Kodi i artikullit: 124378 Aspirator që montohet në mur Butonat: Me prekje Masa maksimale e nxjerrjes nga veprimi i nxjerrjes: 633 m³/h Gorenje Pininfarina Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 80,7 × 48,6 × 35,4 cm
1.171,99 €
499,99 €
TVSH është e përfshirë në çmim
Dorëzim mbrenda 1-3 dite
shtyp
shtyp
ndaj me
Facebook
Twitter
shkarko
shkarko

Karakteristika

Sistem perimetral i thithjes

Inteligjente, nxjerrje e ajrit të dëshiruar me më pak zhurmë
Sistemi i ri i thithjes perimetrale të ajrit lëviz ajrin nga pjesa qendrore në skajet e jashtme të aspiratorit. Kjo mënyrë optimizon konsumin e energjisë, redukton zhurma dhe bën nxjerrjen e ajrit më të efektshme.

Teknologjia AdaptAir

Nuk ka aroama, thjesht vetëm ajër
AdaptAir është një teknologji unike që bën thithjen e plotë të ajrit mbi sipërfaqen e gjithë zonës së gatim. Kjo është bërë e mundur nga kombinimi i veçantë i filtrave të aluminit, një shkumë të veçantë, dhe fletëve në brendësi të aspiratorit që hapen e mbyllen në varësi të fuqisë së thithjes, kjo në mënyrë të konsiderueshme redukton nivelin e zhurmës.
më shumë info
më pak info

Detajet teknike

Aspirator që montohet në mur

Nxjerrës dhe riciklizues

Masa maksimale e nxjerrjes nga veprimi i nxjerrjes: 633 m³/h

Qarkullimi maksimal i ajrit në riqarkullim: 494 m³/h

Diametri i tubit të ventilimit: 15 cm

Komandim elektronik

Butonat: Me prekje

Funksioni i matjes së kohës - Timer

Numri i shkallëve të ventilimit: 4

Nderpreres

Aspirim perimetrik (P.A.E. System)

Filtri i yndyrës: Filtër yndyre alumini

Treguesi i bërjes pis të filtrit

Filtër karboni: 149164

Filtër yndyre që lahet

Numri i motorave: 1

Lartësia: 486 mm

Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 80,7 × 48,6 × 35,4 cm

Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 103 × 45 × 96,5 cm

Pesha neto: 29,3 kg

Pesha bruto e pajisjes: 34,81 kg

Fuqia e instaluar: 290 w

Siguresë: 10 A

Kodi i artikullit: 124378

Kodi EAN: 3838942240836

Karkasa

Produktet e ngjashme