Afër
...
DFG602-ORA-S
173,99 €

DFG602-ORA-S

Kodi i artikullit: 173151 Aspirator që montohet Butonat: si çelës Masa maksimale e nxjerrjes nga veprimi i nxjerrjes: 400 m³/h Niveli i energjisë: E Gorenje Ora-Ïto Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 59,8 × 39,5 × 26,5 cm
173,99 €
TVSH është e përfshirë në çmim
Dorëzim mbrenda 1-3 dite
shtyp
shtyp
ndaj me
Facebook
Twitter
shkarko
shkarko

Detajet teknike

Aspirator që montohet

Nxjerrës dhe riciklizues

Niveli i energjisë: E

Masa maksimale e nxjerrjes nga veprimi i nxjerrjes: 400 m³/h

Qarkullimi maksimal i ajrit në riqarkullim: 279 m³/h

Diametri i tubit të ventilimit: 11,9 cm

Komandim mekanik

Butonat: si çelës

Numri i shkallëve të ventilimit: 3

Nderpreres

Filtri i yndyrës: Filtër yndyre alumini

Filtër karboni: 646783

Filtër yndyre që lahet

Numri i motorave: 2

Lartësia: 395 mm

Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 59,8 × 39,5 × 26,5 cm

Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 70 × 52 × 40 cm

Pesha neto: 12 kg

Pesha bruto e pajisjes: 13,5 kg

Fuqia e instaluar: 296 w

Siguresë: 10 A

Kodi i artikullit: 173151

Kodi EAN: 3838942374814

Karkasa

Produktet e ngjashme