Afër
...

KR1800DS

 KR1800DS
shtyp
shtyp
ndaj me
Facebook
Twitter
59,99 €
TVSH është e përfshirë në çmim
_shop/products/delivery

Detajet teknike

Karkasë e xinguar dhe e lyer: Llamarinë e lyer

Gjersia e pllakes per pjekje: 31 cm

Thellesia e pllakes per pjekje: 23 cm

Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 35 × 9,5 × 31,5 cm

Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 44,5 × 14,2 × 38,5 cm

Pesha neto: 3,8 kg

Pesha bruto e pajisjes: 4,5 kg

Fuqia e instaluar: 1.800 w

Kodi i artikullit: 326375

Kodi EAN: 3838942703447

Karkasa

Related products
Related products