Afër
...
VCM1401R
50,99 €

VCM1401R

ASTEROID II Hapsira e arritjes: 14 m Kapaciteti i thesit: 1,5 L Fuqia e motorit: 1.400 W
50,99 €
TVSH është e përfshirë në çmim
Dorëzim mbrenda 1-3 dite
shtyp
shtyp
ndaj me
Facebook
Twitter
shkarko
shkarko

Detajet teknike

ASTEROID II

Fuqia e motorit: 1.400 W

Fshesa univerzale

Hapsira e arritjes: 14 m

Lloji i thitheses: Per pastrim te thate

Fuqia e motorit: 1.400 W

Fuqia terheqjes: 275 W

Qarkullimi i ajrit: 32 L/s

Presioni Max: 21 kPa

Qarkullimi i ajrit: 32 L/s

Nivelet e filtrimit: 4

Kapaciteti i thesit: 1,5 L

Rrota standarde

Gjatesia e kabllit: 5 m

Hapsira e arritjes: 14 m

Gyp fleksibil: 360 °

Menyra e bartjes

_product/vacuum/data/hose_storage_slot/feature

Thes te letres: 3

_product/vacuum/data/cord_reel/feature

Sigurese mbrojtse nga perdorimi i fsheses pa ene apo thes

Disenjua/ngjyra: e Kuqe

Gyp teleskopik: 94 cm

_product/vacuum/data/cord_reel/feature

Gyp fleksibil: 360 °

Fshesat tona të korentit janë bërë për të vepruar në heshtje, pa asnjë zhurmë. Prandaj, ju nuk do të shqetësoni askënd edhe nëse pastroni në darkë ose herët në mëngjes. Për më tepër, fshesat e korentit janë të pajisura me rrota të qëndrueshme prej gome të butë të cilat nuk do të dëmtojnë mobiljen ose dyshemenë. Kur ju të mbaroni me pastrimin, nuk do të ketë gjurmë rrotash – dhe asnjë gjurmë pluhuri.

Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 32 × 25,4 × 21 cm

Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 40 × 22,5 × 30 cm

Pesha neto: 3,2 kg

Pesha bruto e pajisjes: 3,9 kg

Fuqia e instaluar: 1.200 w

Kodi i artikullit: 334981

Kodi EAN: 3838942716065

Karkasa

Produktet e ngjashme