Afër
...
VCK2022R
69,99 €

VCK2022R

MAGMA II Hapsira e arritjes: 14 m Kapaciteti i thesit: 3 L Filtrim Hepa Fuqia e motorit: 2.000 W
69,99 €
TVSH është e përfshirë në çmim
Dorëzim mbrenda 1-3 dite
shtyp
shtyp
ndaj me
Facebook
Twitter
shkarko
shkarko

Detajet teknike

MAGMA II

Fuqia e motorit: 2.000 W

Materiali i gypit: Krom

Fshesa univerzale

Filtrim Hepa

Hapsira e arritjes: 14 m

Lloji i thitheses: Per pastrim te thate

Rregullim i fuqise me buton rreshqites

_product/vacuum/data/gradual_motor_start/feature

Fuqia e motorit: 2.000 W

Fuqia terheqjes: 390 W

Qarkullimi i ajrit: 39 L/s

Presioni Max: 25 kPa

Filtrim Hepa

Qarkullimi i ajrit: 39 L/s

Nivelet e filtrimit: 6

Kapaciteti i thesit: 3 L

Rrota standarde

Hapsira e arritjes: 14 m

Gyp fleksibil: 360 °

Fshese per parket

Menyra e bartjes

_product/vacuum/data/hose_storage_slot/feature

Thes te letres: 3

_product/vacuum/data/cord_reel/feature

Sigurese mbrojtse nga perdorimi i fsheses pa ene apo thes

Disenjua/ngjyra: e Kuqe

Materiali i gypit: Krom

_product/vacuum/data/gradual_motor_start/feature

Gyp teleskopik: 94 cm

_product/vacuum/data/cord_reel/feature

Gyp fleksibil: 360 °

Fshesat tona të korentit janë bërë për të vepruar në heshtje, pa asnjë zhurmë. Prandaj, ju nuk do të shqetësoni askënd edhe nëse pastroni në darkë ose herët në mëngjes. Për më tepër, fshesat e korentit janë të pajisura me rrota të qëndrueshme prej gome të butë të cilat nuk do të dëmtojnë mobiljen ose dyshemenë. Kur ju të mbaroni me pastrimin, nuk do të ketë gjurmë rrotash – dhe asnjë gjurmë pluhuri.

Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 40 × 25 × 30 cm

Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 46 × 30 × 30 cm

Pesha neto: 7 kg

Pesha bruto e pajisjes: 8 kg

Fuqia e instaluar: 2.000 w

Kodi i artikullit: 323725

Kodi EAN: 3838942700125

Karkasa

Produktet e ngjashme