Afër
...
VCK1811B
71,99 €

VCK1811B

G VAC SIGMA Hapsira e arritjes: 14 m Kapaciteti i thesit: 2,2 L Fuqia e motorit: 1.800 W
71,99 €
TVSH është e përfshirë në çmim
Dorëzim mbrenda 1-3 dite
shtyp
shtyp
ndaj me
Facebook
Twitter
shkarko
shkarko

Detajet teknike

G VAC SIGMA

Fuqia e motorit: 1.800 W

Fshesa univerzale

Hapsira e arritjes: 14 m

Lloji i thitheses: Per pastrim te thate

Rregullim i fuqise me buton rreshqites

_product/vacuum/data/gradual_motor_start/feature

Fuqia e motorit: 1.800 W

Fuqia terheqjes: 360 W

Qarkullimi i ajrit: 38 L/s

Presioni Max: 23 kPa

Qarkullimi i ajrit: 38 L/s

Nivelet e filtrimit: 4

Kapaciteti i thesit: 2,2 L

Rrota te gomes

Gjatesia e kabllit: 5 m

Hapsira e arritjes: 14 m

Menyra e bartjes

Thes te letres: 3

_product/vacuum/data/cord_reel/feature

Sigurese mbrojtse nga perdorimi i fsheses pa ene apo thes

Disenjua/ngjyra: Kalter

_product/vacuum/data/gradual_motor_start/feature

_product/vacuum/data/cord_reel/feature

Kur çanta HIGJENIKE dhe CLEAN BOX janë të mbushura, një dritë sinjalizuese do të ndizet për t'ju lajmëruar. Kështu, ju nuk do të përballeni asnjëherë me dyshimin nëse ka apo jo hapësirë të mjaftueshme për pastruar dhomën tjetër.

Fshesat tona të korentit janë bërë për të vepruar në heshtje, pa asnjë zhurmë. Prandaj, ju nuk do të shqetësoni askënd edhe nëse pastroni në darkë ose herët në mëngjes. Për më tepër, fshesat e korentit janë të pajisura me rrota të qëndrueshme prej gome të butë të cilat nuk do të dëmtojnë mobiljen ose dyshemenë. Kur ju të mbaroni me pastrimin, nuk do të ketë gjurmë rrotash – dhe asnjë gjurmë pluhuri.

Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 33,8 × 22 × 28,5 cm

Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 46 × 26 × 31 cm

Pesha neto: 3,6 kg

Pesha bruto e pajisjes: 5,9 kg

Kodi i artikullit: 393497

Kodi EAN: 3838942814808

Karkasa

Produktet e ngjashme