Afër
...
VCK1611R Thithëse
46,99 €

VCK1611R

Thithëse
G VAC SIGMA Fshesa univerzale
46,99 €
TVSH është e përfshirë në çmim
Dorëzim mbrenda 1-3 dite
shtyp
shtyp
ndaj me
Facebook
Twitter
shkarko
shkarko

Karakteristika

Çanta Smart

Kur çanta HIGJENIKE dhe CLEAN BOX janë të mbushura
Kur çanta HIGJENIKE dhe CLEAN BOX janë të mbushura, një dritë sinjalizuese do të ndizet për t'ju lajmëruar. Kështu, ju nuk do të përballeni asnjëherë me dyshimin nëse ka apo jo hapësirë të mjaftueshme për pastruar dhomën tjetër.

Detajet teknike

G VAC SIGMA

Fuqia e motorit: 1.600 W

Per pastrim te thate

Fshesa univerzale

Qarkullimi i ajrit: 35 L/s

Kapaciteti i thesit: 2,2 L

Kontroll i vendndodhjes: Kontrolli

Thes te letres: 3

Kabllo i perkulshëm

horizontalisht

Numri i rotave: 3

Rrota plastike

Disenjua/ngjyra: e Kuqe

Gjatesia e kabllit: 5 m

Fuqia e motorit: 1.600 W

Lloji i aparatit: Thithëse

VCK1611R

Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 33,8 × 22 × 28,5 cm

Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 46 × 26 × 31 cm

Pesha neto: 3,6 kg

Pesha bruto e pajisjes: 5,4 kg

Kodi i artikullit: 393474

Kodi EAN: 3838942814044

Karkasa

Produktet e ngjashme