Afër
...
VCED11HG
62,99 €

VCED11HG

HIPHOP Niveli i energjisë: D Fshesa univerzale
62,99 €
TVSH është e përfshirë në çmim
Dorëzim mbrenda 1-3 dite
shtyp
shtyp
ndaj me
Facebook
Twitter
shkarko
shkarko

Karakteristika

Çanta Smart

Kur çanta HIGJENIKE dhe CLEAN BOX janë të mbushura
Kur çanta HIGJENIKE dhe CLEAN BOX janë të mbushura, një dritë sinjalizuese do të ndizet për t'ju lajmëruar. Kështu, ju nuk do të përballeni asnjëherë me dyshimin nëse ka apo jo hapësirë të mjaftueshme për pastruar dhomën tjetër.

Detajet teknike

HIPHOP

Per pastrim te thate

Niveli i energjisë: D

Fshesa univerzale

Qarkullimi i ajrit: 27 L/s

Kapaciteti i thesit: 2 L

Gyp teleskopik: 84 cm

Filtrim Hepa

Kontroll i vendndodhjes: Kontrolli

Komandimi me buton

Thes te letres: 3

Kabllo i perkulshëm

Numri i rotave: 3

Rrota plastike

Niveli i energjisë: D

Disenjua/ngjyra: Gjelbert

Gjatesia e kabllit: 5 m

Lloji i aparatit: Thithëse

VCED11HG

Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 38 × 22 × 24 cm

Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 43 × 27,5 × 28,5 cm

Pesha neto: 3,1 kg

Pesha bruto e pajisjes: 5,1 kg

Fuqia e instaluar: 1.000 w

Kodi i artikullit: 474336

Kodi EAN: 3838942010347

Karkasa

Produktet e ngjashme