Afër
...
VCEC21PWBK
79,99 €

VCEC21PWBK

POLKA Niveli i energjisë: C Fshesa univerzale
79,99 €
TVSH është e përfshirë në çmim
Dorëzim mbrenda 1-3 dite
shtyp
shtyp
ndaj me
Facebook
Twitter
shkarko
shkarko

Karakteristika

Çanta Smart

Kur çanta HIGJENIKE dhe CLEAN BOX janë të mbushura
Kur çanta HIGJENIKE dhe CLEAN BOX janë të mbushura, një dritë sinjalizuese do të ndizet për t'ju lajmëruar. Kështu, ju nuk do të përballeni asnjëherë me dyshimin nëse ka apo jo hapësirë të mjaftueshme për pastruar dhomën tjetër.

Detajet teknike

POLKA

Per pastrim te thate

Niveli i energjisë: C

Fshesa univerzale

Qarkullimi i ajrit: 35,3 L/s

Kapaciteti i thesit: 3 L

Gyp teleskopik: 78 cm

Filtrim Hepa

Kontroll i vendndodhjes: Kontrolli

Komandimi me buton

Thes te letres: 3

Kabllo i perkulshëm

Numri i rotave: 3

Rrota plastike

Niveli i energjisë: C

Disenjua/ngjyra: E bardhë

Gjatesia e kabllit: 5 m

Lloji i aparatit: Thithëse

VCEC21PWBK

Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 40 × 28 × 24 cm

Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 50,5 × 32 × 30,5 cm

Pesha neto: 4,5 kg

Pesha bruto e pajisjes: 7,2 kg

Fuqia e instaluar: 1.200 w

Kodi i artikullit: 517248

Kodi EAN: 3838942078118

Karkasa

Produktet e ngjashme