Afër
...
VC2101SCY
99,99 €

VC2101SCY

TWIST Hapsira e arritjes: 14 m Filtrim Hepa Fuqia e motorit: 2.100 W
99,99 €
TVSH është e përfshirë në çmim
Dorëzim mbrenda 1-3 dite
shtyp
shtyp
ndaj me
Facebook
Twitter
shkarko
shkarko

Detajet teknike

TWIST

Fuqia e motorit: 2.100 W

Fshesa univerzale

Filtrim Hepa

Hapsira e arritjes: 14 m

Lloji i thitheses: Per pastrim te thate

Komandimi me buton

_product/vacuum/data/gradual_motor_start/feature

Fuqia e motorit: 2.100 W

Fuqia terheqjes: 400 W

Qarkullimi i ajrit: 30,3 L/s

Presioni Max: 24,7 kPa

Filtrim Hepa

Kapaciteti i enes se pluhurit: 2 L

Qarkullimi i ajrit: 30,3 L/s

Rrota te gomes

Gjatesia e kabllit: 5 m

Hapsira e arritjes: 14 m

Menyra e bartjes

_product/vacuum/data/hose_storage_slot/feature

_product/vacuum/data/cord_reel/feature

_product/vacuum/data/gradual_motor_start/feature

Gyp teleskopik: 76 cm

_product/vacuum/data/cord_reel/feature

Fshesat tona të korentit janë bërë për të vepruar në heshtje, pa asnjë zhurmë. Prandaj, ju nuk do të shqetësoni askënd edhe nëse pastroni në darkë ose herët në mëngjes. Për më tepër, fshesat e korentit janë të pajisura me rrota të qëndrueshme prej gome të butë të cilat nuk do të dëmtojnë mobiljen ose dyshemenë. Kur ju të mbaroni me pastrimin, nuk do të ketë gjurmë rrotash – dhe asnjë gjurmë pluhuri.

Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 38 × 31,5 × 29 cm

Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 40,5 × 33,5 × 32 cm

Pesha neto: 3,9 kg

Pesha bruto e pajisjes: 6,5 kg

Fuqia e instaluar: 1.800 w

Kodi i artikullit: 514396

Kodi EAN: 3838942071850

Karkasa

Produktet e ngjashme