Afër
...
VC1825DPW
79,99 €

VC1825DPW

DELTA POWER Hapsira e arritjes: 14 m Kapaciteti i thesit: 3,5 L Fuqia e motorit: 1.800 W
79,99 €
TVSH është e përfshirë në çmim
Dorëzim mbrenda 1-3 dite
shtyp
shtyp
ndaj me
Facebook
Twitter
shkarko
shkarko

Detajet teknike

DELTA POWER

Fuqia e motorit: 1.800 W

Fshesa univerzale

Hapsira e arritjes: 14 m

Lloji i thitheses: Per pastrim te thate

Komandimi me buton

_product/vacuum/data/gradual_motor_start/feature

Fuqia e motorit: 1.800 W

Fuqia terheqjes: 360 W

Qarkullimi i ajrit: 38 L/s

Presioni Max: 23 kPa

Qarkullimi i ajrit: 38 L/s

Nivelet e filtrimit: 6

Kapaciteti i thesit: 3,5 L

Rrota te gomes

Gjatesia e kabllit: 5 m

Hapsira e arritjes: 14 m

Menyra e bartjes

_product/vacuum/data/hose_storage_slot/feature

Thes te letres: 3

_product/vacuum/data/cord_reel/feature

Disenjua/ngjyra: E bardhë

_product/vacuum/data/gradual_motor_start/feature

Gyp teleskopik: 83 cm

_product/vacuum/data/cord_reel/feature

Fshesat tona të korentit janë bërë për të vepruar në heshtje, pa asnjë zhurmë. Prandaj, ju nuk do të shqetësoni askënd edhe nëse pastroni në darkë ose herët në mëngjes. Për më tepër, fshesat e korentit janë të pajisura me rrota të qëndrueshme prej gome të butë të cilat nuk do të dëmtojnë mobiljen ose dyshemenë. Kur ju të mbaroni me pastrimin, nuk do të ketë gjurmë rrotash – dhe asnjë gjurmë pluhuri.

Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 43 × 23 × 31,5 cm

Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 47 × 29 × 34 cm

Pesha neto: 4,4 kg

Pesha bruto e pajisjes: 6,6 kg

Fuqia e instaluar: 1.600 w

Kodi i artikullit: 403702

Kodi EAN: 3838942829888

Karkasa

Produktet e ngjashme