Afër
...
VC1821DPWR
68,99 €

VC1821DPWR

DELTA POWER Hapsira e arritjes: 14 m Kapaciteti i thesit: 3,5 L Filtrim Hepa Fuqia e motorit: 1.800 W
68,99 €
TVSH është e përfshirë në çmim
Dorëzim mbrenda 1-3 dite
shtyp
shtyp
ndaj me
Facebook
Twitter
shkarko
shkarko

Detajet teknike

DELTA POWER

Fuqia e motorit: 1.800 W

Fshesa univerzale

Filtrim Hepa

Hapsira e arritjes: 14 m

Lloji i thitheses: Per pastrim te thate

Komandimi me buton

_product/vacuum/data/gradual_motor_start/feature

Fuqia e motorit: 1.800 W

Fuqia terheqjes: 360 W

Qarkullimi i ajrit: 38 L/s

Presioni Max: 23 kPa

Filtrim Hepa

Qarkullimi i ajrit: 38 L/s

Nivelet e filtrimit: 6

Kapaciteti i thesit: 3,5 L

Rrota te gomes

Gjatesia e kabllit: 5 m

Hapsira e arritjes: 14 m

Menyra e bartjes

_product/vacuum/data/hose_storage_slot/feature

Thes te letres: 3

_product/vacuum/data/cord_reel/feature

Disenjua/ngjyra: E bardhë

_product/vacuum/data/gradual_motor_start/feature

Gyp teleskopik: 80 cm

_product/vacuum/data/cord_reel/feature

Kur çanta HIGJENIKE dhe CLEAN BOX janë të mbushura, një dritë sinjalizuese do të ndizet për t'ju lajmëruar. Kështu, ju nuk do të përballeni asnjëherë me dyshimin nëse ka apo jo hapësirë të mjaftueshme për pastruar dhomën tjetër.

Fshesat tona të korentit janë bërë për të vepruar në heshtje, pa asnjë zhurmë. Prandaj, ju nuk do të shqetësoni askënd edhe nëse pastroni në darkë ose herët në mëngjes. Për më tepër, fshesat e korentit janë të pajisura me rrota të qëndrueshme prej gome të butë të cilat nuk do të dëmtojnë mobiljen ose dyshemenë. Kur ju të mbaroni me pastrimin, nuk do të ketë gjurmë rrotash – dhe asnjë gjurmë pluhuri.

Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 43 × 23 × 31,5 cm

Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 47 × 29 × 34 cm

Pesha neto: 4,4 kg

Pesha bruto e pajisjes: 6,2 kg

Fuqia e instaluar: 1.600 w

Kodi i artikullit: 412037

Kodi EAN: 3838942907821

Karkasa

Produktet e ngjashme