Afër
...

VC1621DPR

 VC1621DPR
shtyp
shtyp
ndaj me
Facebook
Twitter
DELTA POWER Hapsira e arritjes: 14 m Kapaciteti i thesit: 3,5 L Fuqia e motorit: 1.600 W
67,99 €
59,99 €
TVSH është e përfshirë në çmim
_shop/products/delivery

Detajet teknike

DELTA POWER

Fuqia e motorit: 1.600 W

Fshesa univerzale

Hapsira e arritjes: 14 m

Komandimi me buton

_product/vacuum/data/gradual_motor_start/feature

Fuqia e motorit: 1.600 W

Fuqia terheqjes: 330 W

Qarkullimi i ajrit: 35 L/s

Presioni Max: 22 kPa

Qarkullimi i ajrit: 35 L/s

Nivelet e filtrimit: 4

Kapaciteti i thesit: 3,5 L

Rrota te gomes

Gjatesia e kabllit: 5 m

Hapsira e arritjes: 14 m

Menyra e bartjes

_product/vacuum/data/hose_storage_slot/feature

Thes te letres: 3

_product/vacuum/data/cord_reel/feature

Gjerësia: 430 mm

Lartësia: 230 mm

Thellësia: 315 mm

Pesha neto: 4,4 kg

Disenjua/ngjyra: e Kuqe

_product/vacuum/data/gradual_motor_start/feature

Gyp teleskopik: 83 cm

_product/vacuum/data/cord_reel/feature

Fshesat tona të korentit janë bërë për të vepruar në heshtje, pa asnjë zhurmë. Prandaj, ju nuk do të shqetësoni askënd edhe nëse pastroni në darkë ose herët në mëngjes. Për më tepër, fshesat e korentit janë të pajisura me rrota të qëndrueshme prej gome të butë të cilat nuk do të dëmtojnë mobiljen ose dyshemenë. Kur ju të mbaroni me pastrimin, nuk do të ketë gjurmë rrotash – dhe asnjë gjurmë pluhuri.

Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 43 × 23 × 31,5 cm

Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 47 × 29 × 34 cm

Pesha neto: 4,4 kg

Pesha bruto e pajisjes: 6,2 kg

Fuqia e instaluar: 1.400 w

Kodi i artikullit: 403701

Kodi EAN: 3838942829871

Karkasa

Related products
Related products