Afër
...
JC200GY
48,99 €

JC200GY

48,99 €
TVSH është e përfshirë në çmim
Dorëzim mbrenda 1-3 dite
shtyp
shtyp
ndaj me
Facebook
Twitter
shkarko
shkarko

Detajet teknike

Karkasë e xinguar dhe e lyer: Plastik + Metal

Gjatesia e kabllit: 1 m

Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 19 × 32 × 19 cm

Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 19 × 32 × 19 cm

Pesha neto: 1,8 kg

Pesha bruto e pajisjes: 2,1 kg

Fuqia e instaluar: 200 w

Kodi i artikullit: 437766

Kodi EAN: 3838942960154

Karkasa

Produktet e ngjashme