Afër
...
SIT1800VA Hekur
30,99 €

SIT1800VA

Hekur
Analog Inox
SIT1800VA
_product/variations/distinction/colour-violetTrego të dy variacione
klikoni për të mbyllur
30,99 €
TVSH është e përfshirë në çmim
Dorëzim mbrenda 1-3 dite
shtyp
shtyp
ndaj me
Facebook
Twitter
shkarko
shkarko

Karakteristika

Avull i plotë

Hekurat punojnë më mirë kur punojnë me avull. Fuqia e avullit mund të rregullohet në tre nivele; hekurosja bëhet edhe më e lehtë dhe më efiçente nga fuqia e madhe e çlirimit të shpejtë të avullit. Të gjithë hekurat Gorenje mundësojnë gjithashtu hekurosje vertikale me përdorim të avullit.
më shumë info
më pak info

Detajet teknike

Inox

Analog

Avulli: 70 g/min

Funksioni i sperkatjes

Dizajn ergonomik

Kapaciteti i rezervoarit te ujit: 0,35 l

Karkasë e xinguar dhe e lyer: Plastik + Metal

Gjatesia e kabllit: 2 m

Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 27 × 13,3 × 11,7 cm

Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 29,3 × 15,5 × 12,5 cm

Pesha neto: 1,2 kg

Pesha bruto e pajisjes: 1,4 kg

Fuqia e instaluar: 1.800 w

Kodi i artikullit: 353797

Kodi EAN: 3838942750717

Karkasa

Produktet e ngjashme