Afër
...
SIH 2200PS Hekur me avull
30,99 €

SIH 2200PS

Hekur me avull
Analog Inox
30,99 €
TVSH është e përfshirë në çmim
Dorëzim mbrenda 1-3 dite
shtyp
shtyp
ndaj me
Facebook
Twitter
shkarko
shkarko

Karakteristika

Avull i plotë

Hekurat punojnë më mirë kur punojnë me avull. Fuqia e avullit mund të rregullohet në tre nivele; hekurosja bëhet edhe më e lehtë dhe më efiçente nga fuqia e madhe e çlirimit të shpejtë të avullit. Të gjithë hekurat Gorenje mundësojnë gjithashtu hekurosje vertikale me përdorim të avullit.
më shumë info
më pak info

Fikje automatike

Disa aspekte të sigurisë janë marrë tashmë parasysh nga hekuri jonë.
Disa aspekte të sigurisë janë marrë tashmë parasysh nga hekuri jonë. Nëse hekuri është i ndezur, por nuk përdoret për një farë kohe dhe është i vendosur vertikalisht, ai do të fiket automatikisht pas pak kohe. Kur ju e lëvizni hekurin, sensori do ta riaktivizojë atë.

Detajet teknike

Inox

Analog

Avulli: 60 g/min

Funksioni i sperkatjes

Kapaciteti i rezervoarit te ujit: 0,35 l

Gjatesia e kabllit: 2 m

Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 31,1 × 16,3 × 12,3 cm

Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 31,3 × 16,5 × 12,5 cm

Pesha neto: 1,1 kg

Pesha bruto e pajisjes: 1,4 kg

Fuqia e instaluar: 2.200 w

Kodi i artikullit: 443179

Kodi EAN: 3838942983443

Karkasa

Produktet e ngjashme