Afër
...
SIE2400GN Hekur
76,99 €

SIE2400GN

Hekur
Analog NANOtech
SIE2400GN
_product/variations/distinction/colour-iron-flower-greenTrego të dy variacione
klikoni për të mbyllur
76,99 €
TVSH është e përfshirë në çmim
Dorëzim mbrenda 1-3 dite
shtyp
shtyp
ndaj me
Facebook
Twitter
shkarko
shkarko

Karakteristika

Avull i plotë

Hekurat punojnë më mirë kur punojnë me avull. Fuqia e avullit mund të rregullohet në tre nivele; hekurosja bëhet edhe më e lehtë dhe më efiçente nga fuqia e madhe e çlirimit të shpejtë të avullit. Të gjithë hekurat Gorenje mundësojnë gjithashtu hekurosje vertikale me përdorim të avullit.
më shumë info
më pak info

Fikje automatike

Disa aspekte të sigurisë janë marrë tashmë parasysh nga hekuri jonë.
Disa aspekte të sigurisë janë marrë tashmë parasysh nga hekuri jonë. Nëse hekuri është i ndezur, por nuk përdoret për një farë kohe dhe është i vendosur vertikalisht, ai do të fiket automatikisht pas pak kohe. Kur ju e lëvizni hekurin, sensori do ta riaktivizojë atë.

Detajet teknike

NANOtech

Analog

Avulli: 130 g/min

Funksioni i sperkatjes

Kapaciteti i rezervoarit te ujit: 0,32 l

Gjatesia e kabllit: 2 m

Lloji i aparatit: Hekur

SIE2400GN

Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 30 × 12,7 × 15 cm

Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 33 × 18 × 16 cm

Pesha neto: 1,8 kg

Pesha bruto e pajisjes: 1,9 kg

Fuqia e instaluar: 2.400 w

Kodi i artikullit: 340557

Kodi EAN: 3838942728785

Karkasa

Produktet e ngjashme