Afër
...

SIE2200VN

Hekur
Hekur SIE2200VN
shtyp
shtyp
ndaj me
Facebook
Twitter
Analog NANOtech
56,99 €
TVSH është e përfshirë në çmim
_shop/products/delivery
Avull i plotë
Hekurat punojnë më mirë kur punojnë me avull. Fuqia e avullit mund të rregullohet në tre nivele; hekurosja bëhet edhe më e lehtë dhe më efiçente nga fuqia e madhe e çlirimit të shpejtë të avullit. Të gjithë hekurat Gorenje mundësojnë gjithashtu hekurosje vertikale me përdorim të avullit.

Detajet teknike

NANOtech

_product/iron/data/anti_drip/feature

_product/iron/data/auto_clean/feature

_product/iron/data/vertical/feature

Analog

Avulli: 100 g/min

Funksioni i sperkatjes

Dizajn ergonomik

Kapaciteti i rezervoarit te ujit: 0,31 l

Gjatesia e kabllit: 2 m

Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 30 × 15 × 12,7 cm

Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 33 × 18 × 16 cm

Pesha neto: 1,3 kg

Pesha bruto e pajisjes: 1,6 kg

Fuqia e instaluar: 2.000 w

Kodi i artikullit: 370292

Kodi EAN: 3838942775826

Karkasa

Related products
Related products