Arhiv novic

E Enjte, 21. Shtator 2017

Gorenje prejemnik britanske nagrade za najboljši licenčni izdelek

Gorenje prejemnik britanske nagrade za najboljši licenčni izdelek

Gorenjevi hladilniki Retro Special Edition, ki jih licencira nemški Volkswagen, so prejeli nagrado Licensing Award 2017 kot zmagovalci v kategoriji najboljših inovacij. Naše prepoznavne hladilnike je izmed skoraj 5000 prijavljenih izdelkov izbrala komisija, sestavljena iz 140 najpomembnejših nabavnikov iz največjih trgovskih verig v Veliki Britaniji, ki so izdelke ocenjevali glede na dovršenost dizajna, inovativnost, originalnost, prilagojenost potrebam kupcev in kakovost izdelave.

London je 12. septembra gostil vsakoletno prireditev The Licensing Awards, ki jo prireja in vodi The Licensing Source Book. Na podelitvi, kjer se je tudi letos zbralo več kot 1400 predstavnikov licenčne industrije, trgovcev in proizvajalcev, so razglasili najboljše licenčne izdelke, ki so bili v minulem letu naprodaj na trgu Velike Britanije.

Potrditev odličnosti

Gorenjevi hladilniki Retro Special Edition, ki jih licencira nemški Volkswagen, so prejeli naziv najboljšega izdelka v kategoriji inovacij. Finaliste je izbrala komisija, ki jo je sestavljalo 140 najbolj uglednih nabavnikov iz največjih britanskih trgovskih verig. Skoraj 5.000 prijavljenih izdelkov so ocenjevali glede na dovršenost dizajna, inovativnost, originalnost, prilagojenost potrebam kupcem in kakovost izdelave. Nagrado za najbolj inovativen licenčni izdelek je prevzel Iztok Krulc, direktor Gorenja UK.

Richard Mackey, produktni vodja v Gorenju UK, je ob tej priložnosti povedal: “Volkswagen je ena najmočnejših blagovnih znamk in kombi T1 je eden njihovih najbolj prepoznavnih, ikoničnih izdelkov. Hladilnik Gorenje Retro Special Edition je tako popolna izbira za vse, ki želijo svoji kuhinji dodati občutek svobode in avanturizma. Naši kupci so ga zelo dobro sprejeli, vendar je kljub temu lepo prejeti priznanje in pohvalo tudi od strokovnjakov zunaj naše branže.«

Nagrade Licensing Awards so vse od svojih začetkov cenjeno priznanje, h kateremu stremi marsikateri proizvajalec, in predstavljajo nesporno potrditev odličnosti. Z zmago so bili tudi hladilniki Gorenje Retro Special Edition prepoznani kot ena izmed uspešnih zgodb licenčne industrije v Veliki Britaniji.