Arhiv novic

E Enjte, 14. Shtator 2017

Izberi barvo svojega dne

Izberi barvo svojega dne

Pričeska kot iz frizerskega salona

Čeprav imajo naši lasje velikokrat svojo lastno voljo, pa to ne pomeni, da jih ne moremo z malo pomoči oblikovati tako, kot smo si zamislile. Ključ je v uporabi pravih izdelkov in prijemov, s katerimi nam bo delo zelo olajšano, skozi vrata stanovanja pa se bomo vsak dan sprehodile s pričesko, pod katero bi se z veseljem podpisali tudi naši frizerji.

Gorenjevi 'must-have' produkti

Za vse, ki bi si želele svoj vsakdan popestriti z barvami, smo zasnovali novo kolekcijo za nego las Gorenje Beauty Collection. Zaščitni znak linije, ki je sestavljena iz sušilnikov, likalnikov in kodralnika za lase, so izdelki živih barv, poleg trendi videza pa so največ poudarka namenili kakovostnim materialom ter najnovejši ionski tehnologiji, ki daje lasem poseben lesk in zdrav videz. Na njihovo uporabo prisega tudi naša najljubša evrovizijska predstavnica Maja Keuc. Priznala je, da je tudi njene lase marsikdaj težko ukrotiti, tako da si pri oblikovanju različnih pričesk tako v prostem času kot pred nastopi pomaga prav z izdelki Gorenje Beauty Collection.

Izberi barvo svojega dne

Nismo poskrbeli le za nepogrešljive izdelke, na predstavitveni strani lahko najdete tudi zanimive trike in preproste nasvete za oblikovanje pričesk. Sedaj lahko resnično najdete pravi stil za svoje razpoloženje in svojo »barvo« karakterja. S pomočjo kratkih videov in navodil boste v nekaj korakih tudi same brez težav oblikovale svoje pričeske.

Kako pa bi ve obarvale svoj dan - z glamurozno rdečo, navihano rumeno ali bi izbrale modro z veliko volumna? Odgovor poiščite tukaj.