Arhiv novic

E Hënë, 11. Shtator 2017

ZPS priporoča hladilnik Gorenje Retro ONRK193BK

ZPS priporoča hladilnik Gorenje Retro ONRK193BK

Hladilnik z zamrzovalnikom Gorenje Retro ONRK193BK je na neodvisnem primerjalnem potrošniškem testiranju dosegel najvišjo oceno (87) in je tako uvrščen med izdelke, ki jih Zveza potrošnikov Slovenije (ZPS) priporoča kot dober nakup. Pridobil je naziv »Zmagovalec testa«, saj je med vsemi 37 testiranimi modeli v 9 kategorijah prejel najvišjo skupno oceno.

Hladilnik ONRK193BK je pridobil najvišjo oceno tudi zaradi predala ZeroZone. Predal ZeroZone ohranja temperaturo malenkost nad 0 °C, s tem pa podaljšuje svežino občutljivih živil ter ohranja njihovo naravno sočnost in hranilne vrednosti. Predal je idealen tudi za shranjevanje mesa ali rib med večurnim mariniranjem.

Pri testiranju so imeli varčnejši aparati prednost, saj je med vsemi gospodinjskimi aparati ravno hladilnik, ki deluje 24 ur na dan vse dni v letu, največji porabnik energije. Hladilnik ONRK193BK se ponaša tudi z uvrstitvijo v energijski razred A+++ , kar pomeni 60 % nižjo porabo električne energije v primerjavi z energijskim razredom A.

Enostavno in udobno čiščenje zamrzovalnega dela omogoča sistem NoFrost. Zamrzovalni del se namreč sproti samodejno odtaja, tako da zamudno odtaljevanje ni več potrebno, predale in notranjost zgolj samo očistimo.