Arhiv novic

E Martë, 6. Dhjetor 2016

Nova mojstrovina iz Slovenije

Nova mojstrovina iz Slovenije

Pomivalni stroji Gorenje Smartflex

Priznani kuharski mojster in vrhunski kulinarični virtuoz, chef Bine Volčič, že nekaj let sodeluje kot ambasador uspešnega slovenskega podjetja Gorenje, tokrat pa je pospremil lansiranje novih pomivalnih strojev, ki so v celoti izdelani v Sloveniji, v Velenju. Pomivalni stroji Smartflex so plod lastne proizvodnje in večletnega razvoja Gorenjevih razvojnih timov ter so tako prvi pomivalni stroji izdelani v Sloveniji, točneje v Velenju.

Odlikuje jih prilagodljivost življenjskemu slogu uporabnika, saj so razvojni inženirji iz Gorenja, pri razvoju črpali navdih v sodobnem življenjskem slogu uporabnikov, ki je lahko pogosto dinamičen in poln vsakodnevnih obveznosti. Prvi pomivalni stroji iz Slovenije so izdelani, da vas razbremenijo in poenostavijo vaše življenje, raznolike koristne funkcije pa so narejene posebej z namenom, da se prilagodijo posamezniku in se popolnoma ujamejo z njegovim življenjskim slogom.

Chef Bine Volčič, kuhar po poklicu in duši o novih, prvih pomivalnih strojih iz Slovenije  pravi: »Ponosen sem, da imamo tudi svoje, slovensko podjetje, ki je v špici tehnološkega razvoja oziroma pogosto korak pred konkurenco. Novi pomivalni stroji so tehnično napredni, fleksibilni, preprosti za uporabo in zelo učinkoviti. Predvsem pa so plod domačega razvoja in narejeni v Velenju, to pa tudi nekaj šteje, kajne? Zato se v domači kuhinji popolnoma zanesem na Gorenjeve aparate, da bo končni rezultat na krožniku točno takšen, kot si ga želim.”