Arhiv novic

E Mërkurë, 27. Korrik 2016

ZPS priporoča hladilnik Gorenje NRK6203TX

ZPS priporoča hladilnik Gorenje NRK6203TX

 

Hladilnik z zamrzovalnikom Gorenje NRK6203TX je na neodvisnem primerjalnem potrošniškem testiranju dosegel visoko oceno dobro (78, najvišja ocena je bila 81) in je tako uvrščen med izdelke, ki jih Zveza potrošnikov Slovenije (ZPS) priporoča kot dober nakup. Pridobil je značko »Dobro razmerje med kakovostjo in ceno«, ki sta je bila deležna le 2 od 40-ih ocenjenih hladilnikov.

Hladilnik NRK6203TX je pridobil tudi najvišjo oceno za delovanje predala ZeroZone in se tako uvrstil na prvo mesto v kategoriji hladilnikov z »ničelno funkcijo«. Predal ZeroZone ohranja temperaturo malenkost nad 0 °C, s tem pa podaljšuje svežino občutljivih živil ter ohranja njihovo naravno sočnost in hranilne vrednosti. Predal je idealen tudi za shranjevanje mesa ali rib med večurnim mariniranjem.

Hladilnik se ponaša tudi z uvrstitvijo v energijski razred A+++ , kar pomeni 60 % nižjo porabo električne energije v primerjavi z energijskim razredom A. Sistem NoFrost Plus v zamrzovalniku poskrbi, da je čiščenje enostavno in udobno, saj ni potrebno predhodno odtaljevanje, medtem ko sistem MultiFlow 360° s štirinajstimi odprtinami za prezračevanje zagotavlja stalno temperaturo na vsaki polici hladilnega dela. Poleg popolne temperature pa bo tehnologija IonAir s pomočjo ionizacije poskrbela še za idealno mikroklimo, brez vonjav najbolj aromatičnih živil kot je npr. čebula.