Arhiv novic

E Hënë, 9. Maj 2016

Gorenje vas bo poleg topline domačnosti razvajalo tudi z zdravim in mirnim spancem

Gorenje vas bo poleg topline domačnosti razvajalo tudi z zdravim in mirnim spancem

Gorenje v spomladansko-poletnih dneh ob nakupu izbranega modela pralnega ali sušilnega stroja podarja odejo in vzglavnik podjetja Odeja iz Škofje Loke.   

Tudi letos sta dve vodilni slovenski podjetji, Gorenje in Odeja Škofja Loka, s številnimi skupnimi lastnostmi, kot so bogate dolgoletne izkušnje, lasten in inovativen razvoj, vrhunska kakovost, nenehno raziskovanje novih tehnologij, dovršenost in odličnost v vsakem izdelku ter več kot 60-letna tradicija, skupaj pripravili presenečenje za slovenske kupce. Tako bo Gorenje, eno izmed vodilnih evropskih proizvajalcev tehnološko dovršenih, vrhunsko oblikovanih in energetsko učinkovitih gospodinjskih aparatov in izdelkov za dom, ki izboljšujejo kakovost bivanja uporabnikov v devetdesetih državah sveta, vsem kupcem izbranih modelov pralnih ali sušilnih strojev med 18. aprilom in 31. avgustom podarilo odejo in vzglavnik Medico Lux iz Odeje Škofja Loka.

Vrhunsko izdelana prešita poletna odeja in vzglavnik  Medico Lux s posebnimi Feel Well vlakni v polnilu, vam bosta zagotovila prijetno in toplo udobje ter vas zazibala v miren in zdrav spanec. Kot vedno, bo tudi letošnje leto akcija obarvana dobrodelno, saj bo Gorenje ob koncu akcije podarilo 100 kompletov vzglavnikov in odej socialno ogroženim družinam z otroki.