Arhiv novic

E Premte, 15. Janar 2016, Velenje

Gorenjeva mikrovalovna pečica v vesolju

Gorenjeva mikrovalovna pečica v vesolju

Gorenjevo mikrovalovno pečico dizajnske linije Ora-Ïto so v Hollywoodu prepoznali kot obvezen dodatek za pot v vesolje. Novopečeno zvezdo med mikrovalovkami smo namreč opazili v filmu Marsovec z Mattom Damonom v glavni vlogi, ki je letos nominiran za kar sedem Oskarjev.

Ljubitelji filmov z vesoljsko tematiko ste si zagotovo ogledali film Marsovec (The Martian) v katerem holivudski superzvezdnik Matt Damon išče pot domov z rdečega planeta. V enem izmed kadrov lahko na vesoljski postaji opazimo tudi Gorenjevo mikrovalovno pečico dizajnske linije Ora-Ïto, ki so jo snovalci filma očitno prepoznali kot obvezen dodatek za pot v vesolje. Gorenjeva mikrovalovka se s svojim brezčasnim dizajnom tako imenitno sklada celo z opremo futuristične vesoljske postaje v letu 2035.   

Film Marsovec režiserja Ridleya Scotta je letos že osvojil številne nagrade, med njimi Zlati globus, nominiran pa je tudi za sedem Oskarjev. 

Morda se v Gorenju po tej medplanetarni promociji odločimo, da našim dizajnskim linijam gospodinjskih aparatov v prihodnje dodamo še kakšno, glede na odlično referenco morda kar z vesoljsko tematiko.

Za neučakane pa novička, da lahko omenjeno mikrovalovno pečico, ki jo je zasnoval cenjeni francoski industrijski oblikovalec Ora-Ïto in omogoča tudi žarno pečenje, kupite že zdaj v naši spletni trgovini.