Arhiv novic

E Mërkurë, 11. Dhjetor 2013

Set za zajtrk Gorenje - Linija Pure

Set za zajtrk Gorenje - Linija Pure

Jutro, ki omamno diši po pravkar pripravljeni domači kavi, vročem čaju ter slastnem hrustljavem toastu … Si lahko želite lepši začetek dneva? Prav takšne užitke vam vsako jutro – ali kadarkoli si jih zaželite – omogočajo Gorenjevi mali gospodinjski pomočniki Pure Line. Gorenjevo linijo Pure, prepoznavno po elegantnem dizajnu in inox izgledu, sestavljajo kavni aparat CM12E, grelnik vode K17EH in opekač kruha T900E. Vse za slasten zajtrk, povsem po vašem okusu!

Z grelnikom vode Gorenje K17EH si boste v trenutku lahko privoščili skodelico vročega napitka. Odlikuje ga snemljivi filter za vodni kamen, zaščita pred prevretjem, osvetljeno stikalo, funkcija samodejnega izklopa, merilnik količine vode, vrtljiv 360-stopinjski podstavek in priročen prostor za shranjevanje priključnega kabla.

Linijo Pure dopolnjuje skladno oblikovan opekač kruha T900E, ki je pravo odkritje za vse ljubitelje pravega angleškega zajtrka in sveže popečenih rezin kruha. Z opekači iz Gorenja boste lahko tanke rezine kruha ali toasta opekli, zgolj segreli ali odmrznili. Vse modele odlikuje poseben elektronski termostat za uravnavanje nivoja zapečenosti, kar vam omogoča izbiro manj, srednje ali bolj zapečenega kruha – tako kot vam je najbolj všeč. Po končanem nastavljenem procesu, opekač samodejno izvrže rezine. Vsi modeli imajo tudi poseben izvlečni pladenj za drobtine, ki olajša čiščenje in s tem vzdrževanje aparata.

Za ljubitelje omamno dišeče prave kave pa je tu še Pure Line kavni aparat za filter kavo CM12E z elegantnim modrim LCD prikazovalnikom ter osvetljenim prostorom za polnjenje. Eno polnjenje zadostuje kar za 10 – 12 skodelic omamno dišeče sveže pripravljen kave, ki vas bo zagotovo prebudila. Sodobno oblikovan kavomat iz linije Pure se ponaša tudi s časovno funkcijo in samodejnim izklopom, zaradi katerega bo vaše jutro še bolj brezskrbno.

Zaradi sodobnega dizajna in privlačnega izgleda boste priročne kuhinjske pomočnike iz linije Pure z veseljem imeli na vidnem mestu in vedno pri roki v vaši kuhinji.