Arhiv novic

E Premte, 6. Shtator 2013, Velenje, Slovenija / Berlin, Nemčija

Gorenje na sejmu IFA 2013

Gorenje se, po uspešnih predstavitvah iz prejšnjih let, letos znova predstavlja na sejmu IFA, vodilnem svetovnem sejmu zabavne elektronike in gospodinjskih aparatov, ki poteka od 6. do 11. septembra v Berlinu. Gorenje letos na sejmu nastopa s povsem novim konceptom razstavnega prostora v dveh nadstropjih, v skupni velikosti 750 m2. V Gorenjevi predstavitvi so tokrat poleg Gorenjevih novosti in inovacij prvič na ogled tudi premium aparati blagovne znamke Asko, ki je od leta 2010 del Skupine Gorenje.

Dinamično vzdušje, stičišče novih idej in navdihujočih inovacij

Arhitekturni navdih za sejemski razstavni prostor, ki so ga oblikovali v Gorenje Design Studio, izvira iz ideje trga – dinamičnega središča, kjer se srečujemo, stičišča novih idej in navdihujočih inovacij. Multimedijske vsebine, projicirane na zunanjo steno Gorenjevega razstavnega prostora, vabijo obiskovalce, da vstopijo v razstavni prostor in se pobliže seznanijo z zgodbo Gorenja in široko paleto izdelkov, predstavljenih na sejmu IFA.

Nove tehnologije, novi dizajni

Osrednji poudarek Gorenjevega razstavnega prostora bo na novi generaciji hladilno-zamrzovalnih aparatov Gorenje ION generation z edinstveno adaptivno tehnologijo AdaptCool ter sistemom IonAir, ki podaljšuje svežino hrane, ter na revolucionarnem in večkrat nagrajenem indukcijskem kuhališču IQcook , ki velja za svetovno inovacijo in ga letos predstavljamo v kombinaciji s prototipom inteligentne nape IQhood.

Nove kolekcije izbranega dizajna

V Gorenjevi ponudbi na sejmu IFA bosta zagotovo pritegnili pozornost tudi premierno predstavljeni kolekciji aparatov; nova Gorenje Simplicity Collection (naslednica na trgih izjemno uspešne prve linije Simplicity izpred nekaj let), ki jo odlikujejo izbran dizajn, napredne adaptivne tehnologije ter »simple« upravljanje, ter Gorenje Classico Collection, ki s svojim retro izgledom predstavlja spoj klasične estetike in sodobnih tehnologij.

Gorenje Ora-Ïto Collection z novimi modeli samostojnih hladilnikov

Ena najbolj priljubljenih Gorenjevih kolekcij doslej – Gorenje Ora-Ïto Collection – pa je odslej dopolnjena z novimi modeli 60 cm širokih samostojnih hladilnikov z najnovejšimi tehnologijami hlajenja in AdaptCool sistemom. Poseben prostor pa bo znova rezerviran tudi za barvne aparate, še posebej hladilnike, pralne stroje ter sušilnike, ki so med potrošniki vse bolj priljubljeni. Nova generacija pralnih in sušilnih aparatov SensoCARE bo tako na ogled v celotni barvni paleti, v kateri so poleg belih in črnih še aparati v rdeči, oranžni ter v izgledu alux. Kot barvna novost je na sejmu v Berlinu predstavljen še novi retro hladilnik v odtenku nežne rumene barve, ki bo dopolnila obstoječo barvno paleto retro hladilnikov.

Gorenjeva blagovna znamka ASKO premierno na IFI

Skupina Gorenje letos prvič poleg blagovne znamke Gorenje predstavlja tudi premium znamko ASKO, pod katero ponuja visoko zmogljive kuhinjske aparate, aparate za nego perila ter profesionalne aparate. Proizvodi ASKO izpolnjujejo najvišja merila glede dizajna, funkcionalnosti, vzdržljivosti ter odnosa do okolja. Na sejmu IFA sta predstavljeni nova serija kuhinjskih aparatov in aparatov za nego perila ASKO Pro Series™ Kitchen & Laundry ter profesionalna serija aparatov ASKO, vključno z večjima profesionalnima pralnim strojem in sušilnikom.

Obiščite nas

Prijazno vabljeni, da nas obiščete na našem sejemskem prostoru ter se pobliže seznanite z zgodbo Gorenja in široko paleto izdelkov, ki jih tudi letos ponosno postavljamo na ogled na sejmu IFA. Z veseljem vas bomo popeljali na popotovanje med naprednimi tehnologijami, ki odlikujejo naše aparate, ter našimi vrednotami in kreativnostjo, ki Gorenju dajejo vedno nov zagon. Obiščite nas na Home Appliances@IFA v Berlinu, od 6. do 11. septembra 2013, v hali 1.1, razstavni prostor 201, od 10.00 do 18.00.

IFA – svetovna razstava inovacij

IFA, vodilni sejem zabavne elektronike in gospodinjskih aparatov na svetu, ki poteka v Berlinu, je kraj, kjer se pod isto streho zberejo proizvajalci in prodajalci ter predstavijo inovacije, navežejo ali negujejo stike in seveda sklepajo posle. Tukaj vodilna mednarodna podjetja premierno predstavljajo svoje najnovejše inovacije in ponujajo informacije iz prve roke. V središču pozornosti so digitalni proizvodi – od ekranov ultra HD do pametnih televizijskih sprejemnikov, tabličnih računalnikov, pametnih telefonov ter omreženih gospodinjskih aparatov. V številnih govorih, predstavitvah ter na forumih udeleženci analizirajo trende ter prodajne sheme za nove trge. Na sejmu IFA strokovnjaki iz posameznih panog ter predstavniki medijev razpravljajo o temah od družabnih medijev in pametnih telefonov do digitalnih ekosistemov in energijske učinkovitosti. Sejem IFA poteka na berlinskem razstavišču (Expo Center City) od 6. do 11. septembra 2013.