Arhiv novic

E Hënë, 15. Korrik 2013, Velenje

Sodelujte v nagradni igri ION generation

Sodelujte v nagradni igri ION generation

Gorenje je na svojem Facebook profilu Gorenje Slovenija pripravilo novo nagradno igro, v kateri lahko osvojite ION generation hladilnik NRK6193TX! Sodelujte, poigrajte se in zabavajte, izpolnite naloge Gospodarja svežine in bodite pri tem čim bolj kreativni, saj boste morda prav vi osvojili ION generation hladilnik iz Gorenja!

Preklikajte se skozi 6 korakov v naši aplikaciji ION generation, ki se nahaja na Facebook profilu Gorenje Slovenija, mi pa bomo nagradili srečnega izžrebanca. Nagradna igra poteka do 15. 9. 2013, ko bomo tudi objavili nagrajenca!

Odprite vrata svoje kuhinje Gorenje ION generation hladilniku!

Preden pa vi osvojite Gospodarja svežine, dovolite, da Gorenje ION generation hladilnik NRK6193TX osvoji vas s svojimi pametnimi in inovativnimi funkcijami!

Tehnologija IonAir

Gorenjevi hladilniki v najboljšem  Napredna tehnologija IonAir v novih hladilnikih Gorenje ustvarja idealno mikroklimo z naravnim procesom, znanim kot ionizacija. Rezultat ionizacije je ozon, naravni čistilec bakterij, plesni in neprijetnih vonjav, najboljši varuh živil in njihove svežine. Proces ionizacije uniči do 95 % škodljivih mikroorganizmov v hladilniku in odstrani vonjave najbolj aromatičnih živil kot je npr. čebula. Z inovativno tehnologijo IonAir se v hladilniku ustvari idealna klima – za zelenjavo z vrta, sir s plesnijo, jajca, torte in paradižnikovo solato.energijskem razredu dosegajo tako odličen rezultat zahvaljujoč najsodobnejši tehnologiji, ki vključuje visoko učinkovite inverterske kompresorje.

Predal FreshZone

Predal FreshZone se nahaja na dnu hladilnika in je najhladnejši predel. Poseben ventilator zagotavlja vzdrževanje temperature na približno 3 °C. Tu se živila dobro počutijo in ohranjajo svežino, vonj in barvo kar dvakrat dlje kot običajno.

XXL predal SpaceBox

Izjemno prostoren predal v zamrzovalniku vas bo navdušil zaradi dveh lastnosti: izjemne prostornine in enostavne dostopnosti do zamrznjenih izdelkov. Vanj lahko brez težav shranite tudi največje kose živil in jih zamrznete.
DynamiCooling Napreden ventilatorski sistem z dinamičnim hlajenjem poskrbi za enakomerno temperaturo v celotnem hladilniku. Zaradi tovrstnega načina delovanja spada DynamiCooling v vrsto »zelenih« lastnosti in tako prispeva k prihranku energije. Vgrajen je v osnovne modele, medtem ko imajo naprednejši modeli vgrajen še učinkovitejši sistem pospešenega kroženja zraka MultiFlow 360° in IonAir tehnologijo.

DynamiCooling

Napreden ventilatorski sistem z dinamičnim hlajenjem poskrbi za enakomerno temperaturo v celotnem hladilniku. Zaradi tovrstnega načina delovanja spada DynamiCooling v vrsto »zelenih« lastnosti in tako prispeva k prihranku energije. Vgrajen je v osnovne modele, medtem ko imajo naprednejši modeli vgrajen še učinkovitejši sistem pospešenega kroženja zraka MultiFlow 360° in IonAir tehnologijo.