Arhiv novic

E Mërkurë, 3. Prill 2013, Velenje

Novo udobje prostora, učinkovita nega perila

Novo udobje prostora, učinkovita nega perila

Novi pralni stroji Gorenje z izjemno, 9-kilogramsko zmogljivostjo so mojstri učinkovitosti, varčnosti in nežnosti hkrati. Stroj z največjo prostornino bobna v segmentu 9-kilogramskih modelov na trgu se s svojimi standardnimi dimenzijami prilega v vsak dom. Vanj lahko vložimo znatno več perila naenkrat, hkrati pa je to perilo lahko različnih barv in tkanin.

Velik. Boljši. Najboljši.

Vanj udobno naložimo tudi velike kose, ki jih doslej morda sploh nismo mogli prati doma,napredne programske možnosti in druge sodobne rešitve pa zagotavljajo, da je stroj odlična izbira tudi za pranje manjših količin perila. Zato so z vselej varčno porabo vode, energije in časa novi 9-kilogramski stroji Gorenje odlična izbira za velika in majhna gospodinjstva. Zmogljivi, prilagodljivi, varčni in zanesljivi!

Nova prostornost, nova varčnost

Za 7 let pitne vode

Z menjavo dosedanjega 6-kilogramskega pralnega stroja za novi 9-kilogramski bi štiričlanska družina v povprečni življenjski dobi aparata (sedem let), pri enaki količini opranega perila prihranila dobrih 20.000 litrov vode. Ta količina zadošča za potrebe po pitni vodi za vso družino za naslednjih 7 let!

Za tisoče ur svetlobe

Z novim 9-kilogramskim pralnim strojem energijskega razreda A+++ in zmanjšanim številom potrebnih ciklov pranja na leto, bi v primerjavi s 6-kilogramskim aparatom prihranili kar 55 kWh na leto! Tako prihranjena energija zadošča za 40.000 ur delovanja varčne sijalke oziroma za 15 ur njenega sijanja vsak dan v letu.

Za dneve prostega časa

V 7 letih v štiričlanskem gospodinjstvu v pralni stroj naložimo približno 13 ton perila. Za polnjenje stroja vsakič porabimo približno 5 minut. Če bi dosedanji 6-kilogramski pralni stroj zamenjali z novim 9-kilogramskim aparatom, bi lahko zmanjšali število pranj in v letih uporabe aparata z manj polnjenj stroja pridobili kar okoli 60 ur dragocenega časa.