Arhiv novic

E Mërkurë, 6. Mars 2013, Velenje

VIP znak za indukcijsko kuhališče Gorenje

Indukcijsko kuhališče Gorenje IS641AC je na neodvisnem mednarodnem potrošniškem primerjalnem testu indukcijskih kuhališč doseglo nadpovprečno oceno dobro (4,3) in je tako uvrščeno med izdelke, ki jih Zveza potrošnikov Slovenije (ZPS) priporoča kot dober nakup.

Pospešena moč kuhanja in številne praktične funkcije

Poglavitne prednosti kuhanja na indukcijskem kuhališču so dvakrat večja hitrost v primerjavi s kuhanjem na plin, ekonomičnost in varnost. Nova generacija indukcijskih kuhališč Gorenje se ponaša s PowerBoost funkcijo pospešenega segrevanja, ki še dodatno poveča zmogljivost indukcijskega kuhališča in hkrati prihrani vaš čas. Zaradi omenjenih lastnosti je indukcija tudi pri potrošnikih vse bolj priljubljena.

Številne praktične funkcije

Indukcijsko kuhališče Gorenje IS641AC odlikuje izjemno tiho delovanje ter številne praktične funkcije, med katerimi še posebej izpostavljamo kuhalno avtomatiko BoilControl, ki samodejno začasno poveča moč na najvišji stopnji delovanja, ko je dosežena temperatura vretja, pa kuhališče samodejno zmanjša moč na predhodno izbrano stopnjo moči. Na ta način preprečuje prevretje ali dolgotrajnejše nepotrebno vretje hrane.

Tudi za temperaturno najbolj občutljive postopke

Pri temperaturno občutljivih kuharskih postopkih, kot je topljenje masla, čokolade ali medu, je v veliko pomoč funkcija SoftMelt, ki deluje s konstantno temperaturo 42 °C. Tu pa je še funkcija StayWarm, s katero boste ohranili toploto že kuhanih jedi na optimalni temperaturi 70 °C. Pripravljene jedi bodo tako ohranile svoj okus in ostale tople za kasnejšo postrežbo. Odlična dopolnitev vaši kuhi!