Arhiv novic

E Martë, 5. Shkurt 2013

Magična rdeča paličica

Magična rdeča paličica

Predstavljamo hiter, učinkovit, predvsem pa izjemno praktičen palični  mešalnik  iz Gorenja, ki ga povrhu vsega odlikuje še trendovski izgled  v strastno rdeči barvi,  je kot ustvarjen za pripravo vseh vrst ljubezenskih napojev  in drugih vitaminskih  napitkov.

Palični mešalnik Gorenje HB804QR

Vedno pri roki za pripravo odličnih kremnih juh, pasirane hrane ter zelenjavnih in sadnih napitkov. Skratka, palični mešalnik je nepogrešljiv pomočnik v kuhinji, lahko rečemo kar »čarobna paličica«  sodobne gospodinje, ki dobro ve, da jo od slastnih kremnih juh, odličnih otroških kašic, marmelad, namazov, krem in vitaminskih napitkov loči le en stisk gumba in nekaj močnih vrtjajev, ki zagotovijo, da je pasiranje hrane še enostavnejše in želena jed gladko pripravljena v najkrajšem možnem času.
 
Palični mešalnik HB804QR (72,90 EUR) z naprednim DC motorjem je namreč še hitrejši in zmogljivejši kot običajni palični mešalniki. Novi DC motor omogoča učinkovitejše delovanje, odlikuje tudi daljša življenjska doba, zato ga boste lahko brezskrbno uporabljali leta in leta. Z novim paličnim mešalnikom ste odlično opremljeni za vse kulinarične podvige.

Ideja za sadni »Ljubezenski napoj«

Sestavine:
1 skodelica malin
1 skodelica jagod
sok 1 pomaranče
50 ml jagodnega ali malinovega sirupa
Po želji lahko dodate še 30 ml vodke ali belega ruma ter sladkor po želji.

Vse sestavine zmešajte z vsestransko uporabno čarobno paličico Gorenje HB804QR. Za več svežine lahko dodate nekaj kock ledu. Da bo čarovnija res delovala, dodajte kanček strasti in začinite z ljubeznijo. Natočite v visok kozarec in okrasite s koščkom svežega sadja. Popijte v dvoje …