Arhiv novic

E Hënë, 12. Nëntor 2012, Velenje

Pomoč slovenskim gospodinjstvom v stiski po poplavah

Pomoč slovenskim gospodinjstvom v stiski po poplavah

Nedavne poplave so Slovenijo dobesedno ohromile, številne družine so ostale brez najnujnejšega, nekateri tudi brez domov. Podivjane vode, ki so neusmiljeno vdirale v domove, so s seboj odnašale od pohištva in drugih vrednih predmetov do skrbno spravljene ozimnice in pridelkov. Prihrumele so tako hitro, da so ljudje lahko le nemočno gledali, kako pustošijo njihovo imetje in reševali le svoja življenja, življenja najbližjih in živali.

V Gorenju pripravili posebno ponudbo za prizadeta slovenska gospodinjstva

Slovenci smo spet stopili skupaj; vsak pomaga, kakor in kolikor lahko. Tako podjetja kot posamezniki. Tudi v Gorenju so pripravili posebno ponudbo za prizadeta slovenska gospodinjstva s popusti za gospodinjske aparate in kuhinje, prav tako pa so pripravili tudi nabor aparatov in kuhinj, ki jih bodo v sodelovanju z Zvezo prijateljev mladine Slovenije in drugimi pristojnimi organizacijami podarili tistim, ki so bili v tokratnih poplavah najbolj prizadeti.

V Gorenju že od meseca septembra poteka tudi zbiranje ozimnice v sodelovanju s podjetjem ETA Kamnik in Gorenjevimi kupci, ki jo bodo prav tako podarili v dobrodelne namene.