Arhiv novic

E Mërkurë, 10. Tetor 2012, Ljubljana

Podarite ozimnico

Prihaja čas mrzlih dni in čas vročih, bogatih jedi. Če je shramba polna, je toliko lažje pripraviti zares bogate in pestre obroke. Letos mnogim ne bo treba skrbeti zaradi ozimnice, saj so zanjo v sodelovanju z Eto Kamnik poskrbeli v Gorenju. Kupci pa lahko ozimnico tudi odstopijo v dobrodelne namene.

Kupci ozimnico lahko tudi podarijo

V posebni jesenski akciji ob nakupu izdelkov Gorenje v skupni vrednosti nad 600 evrov podarjajo kar 30 izdelkov ozimnice Natureta. Akcija velja ob nakupu izdelkov bele tehnike, malih gospodinjskih aparatov, čistil in posode blagovne znamke Gorenje. Traja do 15. novembra 2012 in velja pri vseh ponudnikih izdelkov Gorenje po vsej Sloveniji.

»Naši kupci so nas že kar nekajkrat v času trajanja akcije prijetno presenetili in se ozimnici odpovedali v dobrodelne namene. Tako smo se v Gorenju odločili, da bomo vse pakete ozimnice z izdelki Natureta, ki jih bodo naši kupci odstopili, podarili Zvezi prijateljev mladine Slovenije, za družine, ki ozimnico najbolj potrebujejo,« je ob tej priložnosti povedala Petra Gačnik, vodja marketinga Gorenja Slovenija, kjer obljubljajo, da bodo ob koncu akcije dodali še Gorenjeve pakete dobre volje, saj se zavedajo, da je stiska slovenskih družin vsako leto večja.

Ob nakupu izdelkov Gorenje v skupni vrednosti nad 600 evrov ozimnica Natureta gratis. Kupci jo lahko odstopijo v dobrodelne namene.