Arhiv novic

E Mërkurë, 22. Gusht 2012, Velenje

Državni prvaki na obisku v Gorenju

Državni prvaki na obisku v Gorenju

Po finalni tekmi državnega pokala na kateri je ekipa rokometnega kluba Gorenje Velenje osvojila naslov Državni prvaki 2012 in prvenstvo končala brez poraza, so rokometaši obiskali tovarne Gorenja v Velenju.

Ogledali so si, kje in kako nastajajo pralni stroji, hladilno-zamrzovalni aparati in kuhalni aparati, ki nosijo ime Gorenje. Še več, vključili so se v delovni proces in pomagali pri nastanku po enega aparata iz vsakega obrata. Serija aparatov »made by champions«, ki so jih izdelali prvaki, je bila narejena za dobrodelne namene.

Rokometaše je ob prejetju naslova Državni prvaki 2012 sprejelo vodstvo Gorenja. Predsednik uprave, Franjo Bobinac, jim je čestital, razkazal izdelke Gorenja in jih nagovoril z besedami: »Tako na parketu kot tudi v našem poslu je ključno za uspeh, da smo dovolj iznajdljivi, hitri in učinkoviti.«  V spomin na delovni dan v Gorenju so se delavci Gorenja prvakom podpisali na rokometne žoge. Rokometaši so žoge shranili na častno mesto med pokale, ki jih hranijo v prostorih kluba.